kesport.hu

Csincsák Zoltánra emlékeztek

Hat csapat és megannyi jó barát, korábbi csapattárs gyűlt össze a Csincsák Zoltán emlékére szervezett teremlabdarúgó tornára január 9-én, a kiskunfélegyházi Kész Arénában.

A versenyt megelőzően a résztvevők közösen meglátogatták Csincsák Zoli sírját a Felső temetőben, majd a koszorúzást követően baráti mérkőzések kezdődtek a sportcsarnokban. Az eredmény másodlagos volt ezúttal, a tornát közös vacsorával zárták.

Fütyü Illés főszervező elmondta, minden csapat komolyan vette a tornát, hiszen az idősebb játékosok a pályafutásuk során mindig győzni akartak, ez most sem volt másként.

– Sikerült úgy megszervezni a versenyt, ahogyan elterveztük. Sok barát találkozott újra. Vacsorával emlékeztünk a torna után és a “harmadik félidőt” is lejátszottuk immár közösen mindenkivel. Két együttes kiemelkedett a mezőnyből: a Félegyházi Öregfiúk és a Maxx Autó. A rutin hasznosnak bizonyult a pályán, de ahogyan mondani szokás, 35 év felett már minden év hárommal szorzódik. Az idősebbek nem tudnak annyit futni, de nem adták meg magukat. A tornát közös megemlékezéssel kezdtük és a sztorizgatás az este folyamán tovább folytatódott. Terveink szerint minden évben megemlékezünk Csincsák Zoliról – mondta a felegyhazikozlony.eu-nak.

Hozzászólások

  1. Karcsibacsi

    2016. január 11. hétfő at 12:42

    Harmadik helyen zártak a Csincsák Emléktornán a Kecskeméti Öregfiúk.

    http://kecskemetilc.hu/?page=hir_r&id=39408

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.