kesport.hu

Elvesztették a rangadót a Spartacus-KESI pinyósai

A rangadó az orosháziaknak jött ki jobban, a fiatal hírös városiak küzdöttek, de a rutin, és az ellenfélnél volt válogatott játékosai nagy falatnak bizonyultnak.

Kaiser János és Göndös Gábor nem talált legyőzőre. Az egyik kecskeméti páros, Hornyák Tibor az oldalán Szabó Dániellel minimális különbséggel maradt csak alul.

Tóth Bence remek játékkal nyert két mérkőzést, és szoros csatát vívott Göndössel. Szabó Dániel az első egyéni mérkőzését előnyökről veszítette el, amely megpecsételte a csapatmérkőzés végső eredményét.

A tabellán most helycsere történt, a folytatást a 2. helyről várja Spartacus-KESI. Jövő héten szombaton Szentesre utazik a csapat.

Kecskeméti Spartacus SK és Köz.Tér-KESI – Eötvös Diák-Pedagógus SE 7:11

Győztesek: Orosháza: Kaiser János 4 (szettet se veszített) Göndös Gábor 4, Roszik Attila 1, Losonczi Benjamin 1, és a Kaiser-Roszik páros 1.

Kspari-Kesi: Hornyák Tibor 2, Tóth Bence 2, Mezei Levente 1, Szabó Dániel 1, és a
Mezei – Tóth páros 1.

Fodor Miklós edzői értékelése: – Meglepetés döntetlen idegenben, egy fél bajnoki szezon vereség nélkül szenzációs teljesítmény a játékosoktól. Most a hazai pályán alapból döntetlen esélyes volt a mérkőzés, ha nem veszít senki a hátsó két játékos ellen. Nem sikerült! Mezei és Szabó szoros küzdelemben alulmaradt. Nagyon izgalmas asztalitenisz csemegében volt része azoknak, akik kilátogattak a mérkőzésre, köszönet a szurkolásért!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás