kesport.hu

Két új arc a KLC-KTE első edzésén

Kedden megtartotta első ráhangoló edzését Némedi Norbert, aki ezen a héten még inkább csak átmozgató foglalkozásokat vezényel a keretnek. Az első tréningen két új arc is feltűnt, a kecskeméti nevelésű Tölgyesi Viktor, valamint az ősszel Bácsalmáson futballozó Harnos Zoltán.

A felkészülés első napján Némedi Norbert bemutatkozott a keretnek az öltözőben, ezt követően pedig egy könnyed játékkal indította el az évet. A játékosok rövid bemelegítés után, szabadon játszhattak két csapatra osztva félpályára, és ezen a héten még ehhez hasonló rávezetést tervez vezetőedzőnk. A programban további két tréning szerepel, szerdán és pénteken van gyülekező a Széktói Stadionban 18 órától, majd a műfüves pályán zajlik a munka.

Az év első edzésén két új arc is feltűnt, Tölgyesi Viktor és Harnos Zoltán is Kecskeméten kezdte el az alapozást. Tölgyesit aligha kell bemutatni drukkereinknek, hiszen a város szülötte és neveltje, a KTE-ben mutatkozhatott be az NBI-ben 2009-ben, és Kitl Miklós 2014-es debütálásig, a klub történetének legfiatalabb élvonalbeli játékosa volt. A napokban 24. életévét betöltő középpályás, 18 NBI-es meccset játszott Kecskeméten, utánpótlás válogatottnak mondhatja magát, 2014-es távozásáig Gyirmóton és Békéscsabán is szerepelt kölcsönben, majd végleg az Előre játékosa lett. Tölgyesi nyáron távozott Békéscsabáról, majd az NBIII-as Felsőtárkányba igazolt, ahol 14 meccsen kezdőként lépett pályára, ám az ősz végeztével távozott.

Harnos Zoltán tökéletes példa lehet arra, hogy a Megyei Amatőrválogatottak Országos Tornája elérte célját, hiszen az éppen 20. születésnapját ünneplő támadóra még a kecskeméti regionális fordulóban figyeltek fel, a válogatottban végül 5 meccsen 4 gólig jutott. Harnos ezzel feltette a koronát őszi teljesítményére, hiszen Bácsalmáson is szórta a gólokat, a bajnokságban 10-szer, a Megyei Kupában 3-szor, a Magyar Kupában 2-szer talált be, így a teljes szezont nézve, 21 meccsen 19 gólt lőtt. Az ifjú támadó Bácsalmáson kezdett el futballozni, majd 2011-2014-ig a Honvéd akadémiáján nevelkedett, ahonnan aztán az akkor NBIII-as Bajához került, Bácsalmásra nyáron tért vissza.

Továbbra is Kecskeméten edz Christian Ebala, aki már ősszel is a csapat tréningjeit látogatta, illetve a kerethez kapcsolódó hír még, hogy Garaci Csaba Kecskeméttől távol kapott munkát, így szinte biztosan távozik, míg Filyó Gábornak Ausztriából van ajánlata – írja a kecskemetilc.hu.

Hozzászólások

  1. KecskemetiZONA

    2016. január 13. szerda at 15:45

    Hátha végre Norbi stabil NBI-es játékost farag a kiváló testi adottságokkal rendelkező Tölgyesi Viktorból. Ehhez specialista tanácsát is ki kellene kérni, lehet, hogy első lépésként néhány “dekagrammot” rá kell tenni, testhezálló programot végig kell csinálni.

    Megérné ezen az úton elindulni.

    Már aki érti, hogy mit mondok.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás