kesport.hu

KTE-győzelem a szomszédvárak edzőmeccsén

A héten a második edzőmérkőzését játszotta a KTE-Kisokos. Ezúttal hazai pályán fogadta a CYEB Mizse KC csapatát, amellyel korábban bajnoki találkozón döntetlenre végzett.

A mérkőzés elején még agresszíven védekeztek a kecskemétiek, ennek köszönhetően a 13. percben már 7-3-ra is vezettek. Ezt követően viszont sok hibával játszottak, ziccerek maradtak ki, aminek következtében a Lajosmizse egalizált, sőt a vezetést is átvette a 20. perc környékén. Sikerült aztán rendezni a sorokat újra a hazai oldalon, Scheuring közreműködésével pedig újra a KTE-Kisokosnál volt az előny, a félidőre egygólos előnnyel mehetettek, 14-13.

A második játékrész is hasonlóan alakult, mint az első, fej-fej mellett haladtak a csapatok. Szabó Balázs vette át a karmesteri pálcát, és próbálta irányítani a csapatot, meg is lett az eredménye sikerült három góllal is meglépniük. Az 50. perc táján érezhetően visszaesett az iram, fáradtak a felek, a hírös városiaknál pedig a fiatalok is bevetésre kerültek. Tartotta 1-2 gólos vezetését a KTE-Kisokos, de maradt izgulni való a végére. Fél perccel a befejezés előtt a hazaiak jöhettek, de hibáztak, s támadhatott a szomszédvár, ám egy faultnak köszönhetően már ők sem tudtak gólt szerezni, így a végén egygólos KTE-siker született, 30-29.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Ocsovai Zsolt, a Kecskemét vezetőedzője: – A győzelem ellenére nem vagyok teljesen elégedett a mutatott játékkal, hiszen rengeteg olyan hiányosságra derült fény ismét, amivel eddig is tisztában voltunk. Van min javítanunk még, három teljes hetünk van a bajnoki rajtig, addig próbáljuk ezeket a hibákat kiküszöbölni. Az látszott azért a csapaton, hogy egy-két meghatározó játékos sérülés miatt nem tudott játszani, illetve volt egy-két olyan fegyelmezetlenség, ami miatt egy kicsit variálni kellett a csapaton. Örülök, hogy minden fiatalnak tudtam játéklehetőséget biztosítani. Ismét bebizonyosodott, hogy még egy ilyen mérkőzésen is sokszor megremeg a kezük. Ezek a felkészülési találkozók pont ezért vannak, hogy belerázódjanak és megszokják, hogy milyen is az NB1/B-s felnőtt mezőny.

KTE-Kisokos – CYEB Mizse KC 30-29 (14-13)
felkészülési mérkőzés

Kecskemét gsz.: Szabó 8, Füleki 3, Gyárfás 3, Scheuring 3, Burik 2, Horváth 1, Harkai 2, Éliás 3, Petrik-Varga 1, Ledacs-Kis 3, Bencsik 1.

A KTE-Kisokos további felkészülési programja:

01.20., 20:00 KTE-Kisokos – Dunaföldvár
01.22., 18:15 KTE-Kisokos – Dabas
01.27., 20:00 Szigetszentmiklós – KTE-Kisokos

02.05., 18:00 KTE-Kisokos – Orosháza U23 (bajnoki)

A hazai meccsek helyszíne a Messzi I. sportcsarnok.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás