kesport.hu

Bravúros KTE-Duna Aszfalt győzelem a Falco ellen

Nagyszerű második félidőt produkálva fordított, majd győzött a Kecskemét hazai pályán a férfi kosárlabda-bajnokságban.

A mérkőzés elején esélyeshez méltóan ragadta magához a kezdeményezést a Falco. A Kecskemét nem találta a ritmust, rontott dobások, kapkodás jellemezte a játékukat, ám ennek ellenére 16-15-re nyerték az első negyedet. A másodikra aztán begyújtotta a rakétákat a vasi csapat, Rakics kosarainak köszönhetően 14-el nyerték ezt a játékrészt, így 13 pontos fórral vonulhattak öltözőbe.

A második félidőben pedig egyszerűen megállt Kálmán László csapata. Tétlenül nézték végig, ahogy Ivosev és Djeraszimovics vezérletével a hazaiak egyenlítenek, majd meglógnak. A védekezésük rettentő gyenge produkciójáról mindent elmond, hogy Szombathely 31 pontot kapott a harmadik felvonásban. A hajrára a Falco ugyan visszajött, az utolsó másodpercekben két pontos hátránynál Váradi labdát is szerzett, de miután Rakics átdobta a gyűrűt, a végén a hazaiak örülhettek, s megkezdték a felzárkózást ezzel az első nyolc közé.

KTE-Duna Aszfalt – Falco-Trend Optika KC Szombathely 83-79 (16-15, 9-23, 31-16, 27-25)

KTE: PONGÓ MÁ. 14/6, Pongó Ma. 8/6, DJERASZIMOVICS 26/9, IVOSEV 14/3, KARAHODZSICS 19 Csere: Mészáros 2, Lawrence -, Hegedűs -.
vezetőedző: Borisz Maljkovics

Falco: Rundles 5/3, Váradi 10/6, Csomagics 4, BOGNÁR 11/3, Wright 11 Csere: RAKICS 21/6, Butorac 12/9, Simon 3, Hódi -, Dobos 2.
vezetőedző: Kálmán László

Kipontozódott: Wright.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás