kesport.hu

Kecskeméten búcsúzott a Viszkis a jéghokitól

Szombaton kora délután remek hangulatú jégkorong gálát láthattak a kecskemétiek a Gokart pályánál. A Kecskeméti Sólymok kapujában Ambrus Attila, közismertebb nevén a Viszkis védett hibátlanul. Mint kiderült, egészségügyi problémái miatt ez volt az utolsó jégkorongmeccse.

Napsütéses időben, szépszámú közönség előtt korcsolyázhatott jégre a Kecskeméti Sólymok együttese. Az Amatőr Hoki Liga első osztályának negyedik helyezettje a fővárosi ESMTK DRUCK-KER gárdáját fogadta a Winter Classic névre keresztelt összecsapáson.

Az első harmadban a vendégek domináltak, s el is húztak két góllal, ám a folytatásban magára talált a kecskeméti alakulat, s agresszív letámadásokkal nehezítették meg az ellenfél dolgát. A taktikai olyannyira bevált, hogy a második és harmadik etapokban gólt sem tudott szerezni az ESMTK DRUCK-KER. Ehhez persze kellett Ambrus Attila kiváló kapusteljesítménye is, aki rutinosan mozgott a kapu előterében, s néha azon kívül is. A harmadik felvonásban egyébként vegyes gárdával szerepeltek a hazaiak, hiszen egykori székesfehérvári kiválóságok is beszálltak a játékba egy sorral. A végeredmény meggyőző 11-4-es kecskeméti siker lett.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.