kesport.hu

Hozta a kötelezőt a KRC

Vasárnap a Pécset látták vendégül a hírös városi férfi röplabdázók, s simán hozták is a meccset szettveszteség nélkül.

Talán a sorozatos meccsterhelésnek volt köszönhető, de az első játszmában mintha bent ragadtak volna a KRC-s fiúk az öltözőben. Pontatlan játékot produkáltak, ám a hibák ellenére is sikerült 25-19-re nyerni az első játékrészt. Sokkal határozottabban játszottak már a folytatásban a hírös városiak, sőt sikerült meglépniük 10 ponttal is (18-8). Nem sokáig tudták tartani ezt a tetemes különbséget, mert újra előjöttek a korábban látott hibák, ám ez sem akadályozta meg őket, hogy behúzzák ezt a játékrészt is 25-17-re. Az utolsó etapban megléptek a hazaiak 8-2-re, ezt követően viszont kiengedtek, és a pécsi együttesnek sikerült átvennie a vezetést. Innentől kezdve a kecskemétiek futottak az eredmény után, és a vendégek együttesnek sikerült 22-17-re növelni előnyét. Gyurkó Sándor cserélt, és Mészáros vezényletével kiegyenlítettek a kecskemétiek, 22-22. A rutinnak köszönhetően a végjátékban a kecskemétiek bizonyultak jobbnak, így sikerült bezsebelniük a harmadik játszmát és a győzelmet is, 26-24.

Gyurkó Sándor (KRC): – Az eredménynek örülnünk kell, ám a mutatott játék a harmadik játszmában egyáltalán nem tetszett. Megpróbáltam egy-két játékost pihentetni, a fiataloknak lehetőséget adni. Volt egy hosszú hullámvölgyünk, vissza kellett hoznom a kezdőket. Ők tudtak fordítani végül, s szoros csatában eldönteni a meccs kimenetelét. December óta nagy terhelésnek vannak kitéve a játékosok, valószínűleg a regenerációval vannak problémák. Török Rolandra nem tudtam számítani, fájlalta a vállát, míg Balla Szabolcs a meccsen ütötte be a fejét, kisebb agyrázkódást kapott. Vannak kisebb-nagyobb problémáink, de bízom benne, hogy a csütörtöki, kazincbarcikai meccsen maximális koncentrációval tudunk majd pályára lépni, hiszen az a meccs eldöntheti az alapszakasz 2. helyének a sorsát.

Kecskeméti RC – PTE-PEAC 3:0 (19, 17, 24)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..