kesport.hu

Óriási küzdelemben nyert a KRC

Az alapszakasz második helyéért folyó harcban nagy lépést tett előre a hírös városi férfi röplabdacsapat, miután 3:2-re nyerni tudott a Kazincbarcika otthonában.

Az első két szettben minden a kecskemétiek terve szerint alakult, ám eztán a harmadik felvonást szorosan, de nyerni tudták a hazaiak. A Kazincbarcika vérszemet kapott, s egyenlített, majd a minden eldöntő, ötödik játszmában sokáig vezetett, de a KRC játékosai összeszorított foggal küzdöttek, aminek meg is lett az eredménye, így fordítottak, majd 14:16-ra hozták az etapot, s ezzel a mérkőzést is.

Gyurkó Sándor edzői értékelése: – Az első két játékrészben jól nyitottunk, míg a Kazincbarcika rosszul fogadott, ennek is köszönhető, hogy itt el tudtunk lépni. A folytatásban azonban feljavultak, mi pedig egyre többet hibáztunk, így visszajött a Kazincbarcika a mérkőzésbe. Az ötödik szettben helyén volt a szívünk, s így megnyertük ezt a nagyon fontos összecsapást. Most már a saját kezünkben van a sorsunk, ami az alapszakasz 2. helyét illeti. Kazincbarcikán mindig nagy dolog nyerni, ezért boldog vagyok, s gratulálok a tanítványaimnak, hogy győzni tudtak! Külön köszönet illeti azt a 20-30 fős szurkolói tábort, akik elkísértek bennünket ilyen messzire, s hazai hangulatot varázsoltak a meccsnek!

Vegyész RC Kazincbarcika – Kecskeméti Röplabda Club 2:3 (-20, -16, 22, 17, -14)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás