kesport.hu

Visszavágott a Dabasnak a KTE-Kisokos

Szerdán a fiatalok kaptak több lehetőséget a Dunaföldvár elleni edzőmérkőzésen, pénteken viszont a felnőtt keret bizonyíthatott, és vághatott vissza a dabasi gárdának az idegenben elszenvedett háromgólos vereségért.

Az “odavágón” nyújtott produkciónál most koncentráltabb játék mutatkozott hazai oldalon, s szép megoldásokból kerültek helyzetbe a kecskemétiek, főleg a beállók. A vendégek előtt többször is ott volt a lehetőség, hogy több góllal is meglépjenek, de a ziccerekeit nem tudták megfelelően értékesíteni, Kisék is kellett párszor ehhez a hírös városi kapuban. Egészen a 22. percig döntetlen közeli volt az állás, ám az első etap hajrájában a hírös városiaknak nem találtak be perceken keresztül, ennek eredményeként kétgólos hátránnyal fordulhattak Ocsovai tanítványai.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Magabiztosan tértek vissza a KTE-Kisokos játékosai a második félidőre, sikerült percek alatt ledolgozniuk a hátrányukat, sőt a 45. percben már 20-17-re vezettek. A védekezésük feljavult, és a kapuban Zaklajda sorra hárította a dabasi kísérleteket. A fiatalok közül Bencsik és Berkes kapott lehetőséget, és éltek is vele, ketten hat gólt rámoltak. A végén még egy időn túli hetessel szépítettek a vendégek, ám így is öt góllal bizonyult jobbnak a Kecskemét, 27-22.

Ocsovai Zsolt vezetőedzői értékelése: – Gratulálok a csapatnak, a mérkőzés 60 percéből 40-45 percet, úgy játszottak, ahogy azt megbeszéltük. Ez az eredményen is megmutatkozik, hiszen a dabasi együttes a nyugati-csoportban a második helyen szerepel. Nagyon örülök a mutatott játéknak, ezen az úton kell továbbhaladnunk. A későbbiekben is alázatosan kell játszanunk, hiszen fordított helyzetben nagyon csúnyán hasra fogunk esni. Köszönöm a Dabasnak, hogy eljöttek hozzánk egy jó edzőmeccset játszani, és sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!

KTE-Kisokos – Dabas KC 27-22 (10-12)

KTE-Kisokos gsz.: Füleki 5, Scheuring 3, Milovits 2, Gyárfás 2, Petrik-Varga 1, Harkai 1, Bencsik 3, Berkes 3, Miss 4, Burik 3.

A KTE-Kisokos további felkészülési programja:

01.27., 20:00 Szigetszentmiklós – KTE-Kisokos
01.29., 18:00 KTE-Kisokos – Orosháza (NB I.)

02.05., 18:00 KTE-Kisokos – Orosháza U23 (bajnoki)

A hazai meccsek helyszíne a Messzi I. sportcsarnok.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás