kesport.hu

Elhunyt a balesetet szenvedő focidrukker

Mint arról korábban beszámoltunk, széles összefogással drukkoltak a kecskeméti sportbarátok Hetényi Dávidért, aki Franciaországban szenvedett balesetet.

A fiatal labdarúgó rajongó egy lavinabaleset áldozata lett Franciaországban szolgálat közben. Életét még meg tudták menteni, ám nagyon sok idő telt el, amíg nem jutott oxigénhez szervezete, ezért mesterséges altatásban kezelték a francia kórházban.

Dávidért nagyon sokan szorítottak, a KLC-KTE hétvégi edzőmeccsen szurkolótársai, barátai külön koreográfiával is készültek, de a hírös városi labdarúgócsapat is egy emberként csatlakozott a mielőbbi gyógyulást kívánók közösségéhez.

Hétfőn dél körül azonban jött a lesújtó hír, az Ultras Kecskemét Facebook oldalán egy fekete-fehér képpel és “Nyugodj békében drága barátunk” mondattal tudatták, hogy Hetényi Dávid elhunyt.

A kesport.hu szerkesztősége Dávid családjának, hozzátartozóinak és barátainak szeretne ezúton részvétet nyilvánítani!

2 hozzászólás

 1. Karcsibacsi

  2016. január 25. hétfő at 21:19

  http://index.hu/kulfold/2016/01/25/magyar_halottja_is_van_az_alpoki_lavinanak/

  Belehalt sérüléseibe a francia Idegenlégió egyik magyar katonája, írja az MTI. A Le Monde szerint a 23 éves nőtlen férfit Hetényi Dávidnak hívták, és egy éve szolgált a légióban.

  Hetényit és társait egy hete sodorta el lavina a francia Alpokban Valfréjusnél kétezer méteres magasságban, ahol az idegenlégiósok sípályán kívüli területen gyakorlatoztak. Az 52 fős csoportból 13 síelő katonát sodort el a lavina, öten azonnal meghaltak, négyen pedig megsérültek. A magyar katona mellett elhunyt egy albán, egy francia, egy olasz, egy moldovai és egy nepáli légiós is.

 2. Strongest

  2016. január 26. kedd at 11:46

  Nyugodjon békében! :(

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás