kesport.hu

Tartalékos Körmend ellen javíthat a KTE-Duna Aszfalt

A tavalyi ezüstérmesnek minden győzelemre szüksége lenne ahhoz, hogy a rájátszást érő 8. helyre odaférjen, erre készülnek az idén három meccsből kettőt elbukó vasiak ellen is.

A szombaton 18 órakor (helyszín: Messzi I. sportcsarnok) kezdődő bajnoki előtt az edzők így vélekedtek a bb1.hu-nak:

Borisz Maljkovics, a Kecskemét vezetőedzője: – Nagyon kemény ellenfél érkezik Kecskemétre. Nagyon tiszteljük a Körmendet, a 9-5-ös mérlegükből is egyértelműen kiderül, hogy kiváló gárdáról van szó. Csapatként és nem egyénileg szeretnénk megállítani őket. Minden gyengeségüket ki szeretnénk használni. Természetesen a győzelemért lépünk pályára, mint mindig. Kovács Barnabás nem áll majd rendelkezésre a találkozón.

Teo Csizmics, a Körmend vezetőedzője: – Mint mindig, most is a győzelemért megyünk. Azt, hogy sikerül-e, sajnos nem tudom előre megmondani. A Kecskemét otthon sokkal jobban teljesít, mint idegenben. Már csak az új irányítójuk miatt is kemény ütközetre számítok, komoly erősítésnek tűnik. A KTE edzője remekül megtanítja játékosainak, hogy olvassák a játékot. Csapatunkban Dickerson biztosan nem lép majd pályára, egyelőre kórházban van. Katura játéka is kérdéses, inkább az tűnik valószínűnek, hogy nem lesz elérhető a meccsre. Így nem marad más, mint remélni a legjobbakat.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás