kesport.hu

Dobogós ellenfelet fogad a Scoregoal

Hétfőn 21 órakor a 3. helyezett PTE-PEAC gárdáját fogadják a hírös városi futsalosok.

A Hírös Futsal Tornán 3. helyen végző kecskemétiek kapusa, Peltzer Márk úgy gondolja, hogy képesek lehetnek a meglepetésre, ám ehhez a közönségre is szükségük lesz.

A felkészülési torna elé jött be végül kisebb kavarodás után a Dunakeszi elleni meccs. Hogyan értékeled a két nap alatt lejátszott három mérkőzést?

– Jól látszódik a csapaton már a fejlődés. Az erős védekezésünkből indítjuk támadásainkat, kontrákból veszélyeztetünk inkább. Az őszi meccsen a Dunakeszi Kinizsi ellen 5-0-ra kikaptunk, most viszont már ha úgy vesszük, a második félidőt megnyertük 4-3-ra ellenük. Kezd összeállni a játékunk, támadásban és a figurák elsajátításában kell erősödnünk. A felkészülési torna nagyon nívós volt, még a veszprémiek is kiemelték honlapjukon, hogy számukra, NB I-eseknek is kiváló volt a lehetőség. Szerintem sokat tanulhattunk a veszprémiektől, illetve a csapat erejét mutatja, hogy a 3. helyért vívott csatát meg tudtuk nyerni még fáradtan is.

A Pécs érkezik hétfőn, hasonlóan jó csapat, mint a Dunakeszi. Te személy szerint mire számítasz?

– Mint már említettem, a védekezés az erősségünk. Ha most is stabilak tudunk lenni hátul, akkor kontrákból meglephetjük vendégeinket. A pécsiek talán picit gyorsabbak, mint előző heti ellenfelünk. Bízom benne, hogy tudunk meglepetést okozni, de ehhez szükségünk lesz a szurkolókra is, hiszen ők lehetnek plusz egy ember a pályán!

Lehet már tudni ki kezd a kapuban?

– Hajnal Donát még sérült, Gyenes Tomi pedig tornán van a tanítványaival, így valószínűleg én fogok kezdeni a kapuban. Dobosi Zsolt ismét velünk lehet, Torbavecz Tomi nem tud viszont jönni az összecsapásra, mert influenzával küzd.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás