kesport.hu

A KTE-Kisokos nyerte a hatvani felkészülési tornát

A juniorok a döntőben a házigazdákat győzték le két góllal, így elhódították a OK-TAT-60 Kupa első helyét.

Szombaton és vasárnap Hatvanban szerepeltek a hírös városi junior férfi kézilabdázók hatcsapatos felkészülési tornán. A KTE-Kisokos fiataljai két csoportmeccset vívtak az első napon. Az egri U23-as együttes ellen egygólos vereséget szenvedtek (27-28), ám a Berettyó MSE gárdáját már 38-29-re múlták felül. A körbeverésnek köszönhetően a hírös városiak végeztek az élen, így vasárnap döntőt játszhattak a házigazdákkal. A fináléban bátor játékot mutattak be Apró Ferenc tanítványai, s 29-27-re nyerték az összecsapást. A torna gólkirálya Horváth Andor lett.

– Nagyon hasznos volt a torna, a felkészülésünket kiválóan szolgálta – mondta el megkeresésünkre Apró Ferenc vezetőedző. – Örülök neki, hogy a fiatalok végig küzdöttek, s ez meg is hozta gyümölcsét, hiszen a kupa első helyét megszereztük. Sikerült játéklehetőséget biztosítani mindenkinek, úgy gondolom, hogy a srácok megmutatták, hogy lehet rájuk számolni a jövőben magasabb szinten is. Nem titkolt szándékunk, hogy a junior bajnokságban a dobogón végezzünk, sőt az első hely megszerzése sem áll tőlünk messze. Gratulálok a csapatnak, mindenki kivette a részét a sikerből!

A KTE-Kisokos junior együttesének tagjai: Cseh Áron, Csernyik Virgil, Lajos Dávid, Horváth Andor, Lipótzy Máté, Berkes Gergő, Polyák Máté, Nagy Lukács, Kiss András, Petrik-Varga Ádám, Varga Roland, Vezsenyi Zsolt, Gyárfás Máté, Bencsik Barnabás, Tóth Árpád, Ledacs-Kis Róbert, Csuzi Milán.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás