kesport.hu

Újabb nagy fogás a Kecel FC-nél

A megyei I. osztályú bajnokság 11. helyén álló Kiskunmajsa FC-ből, a 6. helyen tanyázó Kecel FC-be igazolt Kitl Zoltán.

Január 30-án még a majsai csapatban szerepelt a Kecel elleni felkészülési mérkőzésen Kitl Zoltán. Az 1–4-es vendég győzelemmel záruló tesztmeccs most szombati visszavágóján viszont már a keceli csapatban léphetne pályára a technikás játékos – számolt be róla a baon.hu.

Sokakat meglepett, hogy idény közben átigazolt egy riválishoz. Mi motiválta?

– Kiskunmajsán sajnos nem úgy sikerült az őszi szezon, ahogyan reméltük. Hazai pályán egyszer sem tudtunk győzni. Szoros meccseket játszottunk, de rendre alulmaradtunk és most lényegében a kiesés elkerülése a cél. Igaz, a Kecel sem bajnokesélyes, de a hatodik helyről szeretnének előbbre jutni. Ne feledjük, a góllövőlistát még mindig vezető Szöllősi Tamás tragédiáját, amit szinte képtelenség feldolgozni, ami alapjában kihatott a keceliek teljesítményére. Formálódik most ott egy olyan csapat, ami elé komolyabb célokat tűztek ki. Hosszútávra építkezem és részese akarok lenni a sikereknek.

Öccsei a Diósgyőr játékosai. Nem vonzza már a magasabb osztály?

– Örülök testvéreim sikerének és természetesen szurkolok nekik, hogy minél sikeresebb legyen a pályafutásuk. Korábban már eldöntöttem, hogy inkább a tanulást választom. Időközben volt egy szalagszakadásom is, ami szintén visszavetett a játékban. Annyi erőt és tudást viszont érzek még magamban, hogy megyei szinten a maximumot kihozzam magamból és ezzel segítsem a célok eléréséhez a csapatomat.

5 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2016. február 11. csütörtök at 14:40

  Vanó Sándornak érdemes lenne egy komolyabb csapatnál lehetőséget kínálni, vonzza a jó játékosokat, munkára fogásukkal sincs gondja, a fegyelmet megköveteli.

 2. kecske

  2016. február 11. csütörtök at 19:53

  Zona! Szerinted nem Kecskemétre kellene ilyen játékosokat hozni????

 3. KecskemetiZONA

  2016. február 11. csütörtök at 20:33

  Ezt a kérdést hagyjuk a szakemberekre.

 4. kecske

  2016. február 11. csütörtök at 20:51

  Zona! Ezért kérdeztem töled…

 5. KecskemetiZONA

  2016. február 12. péntek at 10:10

  kecske, én nem vagyok szakember, csak egy “okoskodó”, aki különböző praktikákkal próbálja a figyelmet a sportközösségre, és a kesportra ráirányítani. Sajnos már egyre kevesebb sikerrel, a hibáimat nem poentírozzák, a búsba sem küldenek el, az önkormányzati pénzosztás előtt az emberek teljes gőzzel próbálják legjobb arcukat mutatni, a város sportkoncepciójának megfelelő összefogást hangsúlyozni.

  Ettől még Kitl Zolit leigazolhatnák, a családból korábban volt itt egyszerre három, egyet sem sikerült maradásra bírni. Helyettük most Salami igazolása a fő téma, ami a többi játékosnak is jövedelmező lenne, hiszen a morális szétesés elkerülése érdekében fizetésüket az ő jövedelméhez kellene igazítani.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás