kesport.hu

Bejegyezték a Kecskeméti Labdarúgó Club Kft-t

Mint arról korábban beszámoltunk, gazdasági formát váltva vág neki a kecskeméti felnőtt labdarúgócsapat a tavaszi szezonnak. Az első lépések hivatalosan is bejegyzésre kerültek a Kecskeméti Törvényszék Cégbíróságán.

Az e-cegjegyzek.hu-n található céginformációk szerint négy napja, február 8-án, hétfőn történt meg a korlátolt felelősségű társaság bejegyzése.

Az egyedüli ügyvezetője a 3 millió forinttal megalapított cégnek Telek Zoltán lett (interjút itt olvashatnak vele).

A felügyelőbizottságban három személy található: Sipos László, Dr. Polyák József és Sutus-Juhász Attila.

A csütörtöki napon a Kecskeméti LC-KTE Sportiskolából 11 játékost át is igazoltak a Kecskeméti Labdarúgó Club Kft-hez.
Ők név szerint: Borbély Krisztián, Filus Andor, Ihos Ádám, Kürtösi Viktor, Molnár Tamás, Márki Bence, Nagy László, Péntek József, Sutus-Juhász Tamás, Szabó György, Szabó Tamás, Urbán Pál.

11 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2016. február 12. péntek at 10:19

  Kinek jól, kinek rosszul, megfelelő ütemben alakulnak a dolgok. Számomra legnagyobb meglepetést Parti Gabi kimaradása okozza, vele, és a többi KLC Club Kft.-be át nem igazolttal jelentősen megerősödhet a KLC-KTE Sport Iskola.

  Kik ők: Tóth Zoltán /eltávozott/, Garaci Csaba, Filyó Gábor /külföld/ Parti Gábor, Nagy Gábor, Pap Szabolcs, Kovács András, Ámann Krisztián.

  Ha több is van, “Karcsibacsi” majd megírja.

 2. Karcsibacsi

  2016. február 12. péntek at 11:14

  Karcsibacsi “csak” felhívja a figyelmet a vasárnapi edzőmecsre. Márton Tibor csapata 17 órakor a Széktói Stadion műfüves pályáján látja vendégül a megye II. északi csoport listavezetőjét, a Városföld csapatát.
  Én csak remélni tudom, hogy csapatunk a lehető legjobb összeállításban lép pályára.

 3. KecskemetiZONA

  2016. február 12. péntek at 11:38

  Jó, hogy mondod, nekem 15 óra van beírva.

  Ismét nagy derbi várható, Lajosmizse után ők is áldozati bárányként térnek haza?

  Ezek az ütközések, a GAMF csarnokában összefogás kosárlabda torna, majd 17 órakor NBI/B-s bajnoki, 16 órakor órakor női kosár, hogy tud az ember egyszerre több helyen is jelen lenni.

  Szombaton 18 órakor Aszfalt – Sopron kosárlabda ütközet, ezen a hétvégén sem unatkozunk.

 4. KecskemetiZONA

  2016. február 12. péntek at 13:19

  OK!

 5. kecske

  2016. február 12. péntek at 15:18

  A cég tulajdonosait nem ismerjük? Vagy maradt a KLC club? Mert akor nincs miröl beszélni. Már a felügyelő bizotság tagjai sokat mondóak! Kecske káposzta szindróma :)))

  • Karcsibacsi

   2016. február 12. péntek at 18:43

   A Kft.-t a Kecskeméti LC – KTE SI alapította azért, mert így akarta elősegíteni egy új profi csapat létrehozását. A Kft. ügyvezetője semmilyen módon nem kötődik a Kecskeméti LC – KTE SI -hez. Annyi azért engedtessék már meg az alapító – befektetést eszközlő – egyesületnek, hogy a felügyelő bizottság 3 tagjából egyet delegálhasson. Egy felügyelő bizottság egyébként nem vesz részt egy kft. működésében, semmilyen döntési joga nincs, kizárólag ellenőrzési joga, sőt kötelezettsége van. Amennyiben összeáll egy befektetői kör, az megveheti a kft.-t. A Kecskeméti LC – KTE SI nem akar hosszútávon tulajdonos lenni, nem akar profi csapatot üzemeltetni. A vevő természetesen tetszés szerint át is nevezheti a kft.-t. Mivel viszont a felnőtt csapatok üzemeltetőinek több-kevesebb utánpótlás csapatot indítaniuk kell a bajnokságokban, természetes a jövőbeni együttműködés az elsősorban utánpótlás nevelő egyesülettel, a Kecskeméti LC – KTE SI -vel.
   Én a magam részéről a legegészségesebbnek azt tartanám, ha az önkormányzat 20-49 % tulajdonjogot vásárolna – akár névleges áron is – a kft.-ben, a többit pedig a befektetői kör venné meg.

 6. KecskemetiZONA

  2016. február 12. péntek at 18:40

  Az FB összeállítását én nem a káposzta, hanem sokat mondó kategória felől közelítem: szerintem minden olajozottan megy a maga útján, a várható egyik tulajdonos, városunk önkormányzata a bizottságban képviselteti magát, az alapító KLC-KTE SI választott ügyvezetőjét pedig a projektből nem lehet kihagyni.

  Gondolom, később az ős-KTE tagjai is bekapcsolódnak az ügyletbe.

 7. kecske

  2016. február 12. péntek at 18:45

  Nekem egy kicsit az a bajom, hogy nem látom a betevős embereket hanem csak a kivevőseket….és egyre többen vannak.

 8. KecskemetiZONA

  2016. február 12. péntek at 18:50

  Ebben a témában nem vagyok otthon.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás