kesport.hu

Kiválóan szerepeltek a 2005-ös fiú kézisek

Három leány, és négy fiú korosztály csapatai mérték össze tudásukat hétvégén Debrecenben a IX. Főnix Kupán. Hazánk egyik legnagyobb utánpótlás kézilabda seregszemléjén a Kecskeméti Sportiskolát három fiúcsapat képviselte: 2003-as (U12), 2004-es (U11) és a 2005-ös (U10).

Eredményeik:

2005-ös csapat (edzők: Vazul Zsolt és Perényi Krisztián):

“12 induló csapatból a 4. helyen végzett a csapat. 5 mérkőzés 3 győzelem 1 döntetlen 1 vereség. Az első mérkőzést játszottuk a későbbi győztes Beszterce DSE ellen, akivel az utolsó pillanatig nyitott mérkőzésen (hét gólos hátrányból álltunk fel) az utolsó másodpercekben az egyenlítésért támadtunk, de már nem jutott idő a támadás befejezésére. A kiírás értelmében a 3 csoport győztes játszhatott az első három helyért, így az egy vereség miatt maradt nekünk a 4-6. helyért való játék, ahol megszereztük – többgólos győzelmekkel – a negyedik helyet. Ígéretes eredményt értünk el a rendkívül erős mezőnyben.”

2004-es csapat (edzők: Vazul Zsolt és Perényi Krisztián):

“9 induló csapatból a 9. helyen végzett a csapat. Ebben a csapatban 6 fő 2004-es és 8 fő eddig keveset játszó 2005-ös szerepelt. Célunk volt, hogy ezek a játékosok minél többet játszva (6 mérkőzést) minél több tapasztalatot szereznek, hogy a bajnokságban még jobban látszódjon a fejlődés.”

2003-as csapat (edzők: Tarjányi Tamás):

“10 induló csapatból a 9. helyen végzett a csapat. A csoportmérkőzéseken nem jött ki a lépés a csapatnak. De felkészülés szempontjából erős, jó és hasznos mérkőzéseket játszottunk.”

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.