kesport.hu

Amatőr ‘C’ edzőképző tanfolyam indul Soltvadkerten

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet Edzőképző Központja – a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó, iskolarendszeren kívül szervezett – MLSZ Amatőr „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamot indít az ország megyéiben.

A megyénkénti tanfolyamok indítási feltétele megyénként minimum 20 fő jelentkezése. Amennyiben egy adott megyében nincs meg ez a létszám, úgy összevonásra kerülhet sor.
A tanfolyam célja: Naprakész ismeretanyaghoz juttassa az alsóbb osztályú csapatoknál dolgozó edzőket, megismertesse az edzőket az amatőr labdarúgás céljaival és feladataival, a játék eszközeivel (edzések és mérkőzések), valamint a speciális elvek és lehetőségek mentén szerveződött közösségek szórakoztatásának, foglalkoztatásának és közösség építésének feladataival.

A tanfolyam során a hallgatók elsajátíthatják az amatőr felnőtt játékosok sportolásával kapcsolatos szervezési, edzéselméleti, egészség biztosítási, módszertani és sportági ismereteket. A hallgatók elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt, jártasságot szerezhetnek a labdarúgó foglalkozások tervezésével kapcsolatos legfrissebb online dokumentációk elkészítésében.

Felvételi eljárás nincs.
Jelentkezési határidő: 2016.02.24. /szerda/, 9:00.

Jelentkezési feltételek:

  • betöltött 18. életév
  • érettségi bizonyítvány, amelyet az első tanfolyami napon be kell mutatni.
  • büntetlen előélet, erkölcsi bizonyítvány, amelyet az első tanfolyami napon be kell mutatni (vagy az igazolás bekérésének a dokumentumát)
  • orvosi (sportorvosi, háziorvosi) igazolás, hogy a tanfolyam gyakorlati feltételeit a jelentkező egészségügyileg teljesíteni tudja.
  • felhasználói szintű számítógépes ismeretek
  • A gyakorlati és elméleti oktatások 5%-án lehet hiányozni!

A tanfolyami díj: bruttó 63.500.-Ft, mely összegről az MLSZ számlát bocsájt ki a befizetőre nevére és címére.

Óraszám: 56 óra + vizsga

Egy jelentkező csak egy tanfolyami helyszínre adhatja be a jelentkezését.

A tanfolyami díj befizetésével kapcsolatban az első foglalkozási napon kap tájékoztatást a hallgató.

A jelentkezési feltételeknél meghatározott dokumentumok hiányos leadása esetén a jelentkező nem kezdheti meg a tanfolyamot!

Jelentkezés előtt készítse elő 10 jegyű 8-as számjeggyel kezdődő adóazonosítóját.
A jelentkezés beküldésével a pályázó egy válasz e-mailt kap, egy vonalkóddal, melyet kinyomtatva el kell hozni az első tanfolyami napra. A konkrét helyszínről és időpontról a tanfolyam megkezdése előtt még kap értesítést!

Jelentkezni kizárólag online módon  az alábbi linkre kattintva lehet. 

http://coacheducation.hu/esemeny/mlsz-ametor-c-tanfolyam—bacs-kiskun-megye—soltvadkert

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.