kesport.hu

Kunszálláson kezdi a tavaszt a Kecskeméti LC

Megkezdődik a várva várt tavaszi szezon a megyei élvonalban, Némedi Norbert csapata Kunszálláson mutatkozik be szombaton.

Hosszú szünet után ébred a megyei futball szombaton, hiszen a bajnokság még november 22-én fejeződött be. A téli álomból, az elhalasztott Jánoshalma – Baja (3-3) találkozóval kezdődött az ébredezés múlt hétvégén, most pedig már minden csapat szurkolója izgulhat majd a kedvencekért. A Kecskeméti LC Kunszálláson indítja a tétmeccsek sorát, mely több szempontból is érdekes párharcnak ígérkezik. Elég hozzá csak annyi, hogy Némedi Norbert a 2011-2012-es szezonban éppen soros ellenfelünknél futballozott, ezt követően került végül Kiskunfélegyházára. Kecskeméti edző azonban a másik oldalon is van, hiszen a Mercedes-KLA U14-es csapatának trénere, Lóczi Péter, már a nyári találkozón is pályára lépett a mieink ellen.

A Kunszállásnál nem volt nagy mozgás a keretben, ám hazai pályán ettől függetlenül hagyományosan kellemetlen ellenfélnek számítanak, ugyanis meglehetősen kicsi pályával rendelkeznek, melyen nem könnyű feltörni őket. A Kecskeméti LC-ben régi-új arcok is várják a debütálást, hiszen Szabó Gergő félév után tért vissza, míg Tölgyesi Viktor 2014 augusztusában, még az NBI-ben játszotta utolsó tétmeccsét Kecskeméten. Bevetésre vár Harnos Zoltán is, aki Bácsalmáson 10 gólt lőtt a szezon első felében.

Némedi Norbert természetesen csak a győzelemben gondolkodik:

„Egy jó felkészülésen vagyunk túl, ehhez már csak az kell, hogy eredményesség is párosuljon hozzá. Mindenképpen győzelmi szándékkal utazunk Kunszállásra! Az első forduló mindig különlegesebb a többihez képest, mert az edzőmeccsek azért teljesen mások, mint a bajnokik. Ezt azonban nem szabad teherként kezelnünk” – mondta Némedi.

A kunszállási meccsre a felnőtt jegyek egységesen 500 forintba kerülnek, míg a diák/nyugdíjas belépők 400 forintért vásárolhatóak meg a helyszínen, a 14 éven aluliak ingyen tekinthetik meg a meccset. Útvonalterv és térképes segítség ITT áll a szurkolók rendelkezésére!

Kunszállás SE – Kecskeméti LC
Megye I., 16. forduló, Kunszállás
2016.02.27. (szombat), 14:00

Játékvezető: Antal Péter (Horváth Zoltán, Berger Tibor)

[custom-related-posts title=”Ajánljuk” order_by=”date” order=”ASC” none_text=”Nincs találat.”]

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás