kesport.hu

Hosszú kihagyás után újra hazai pályán a Scoregoal FC

Majd’ egy hónapnyi szünet után lépnek pályára újra hazai környezetben a hírös városi futsalosok.

Aktuális ellenfelüket, az 1988 Déli FC-t az ősszel egy góllal tudták felülmúlni, s most is jól jönne a siker a kecskemétieknek, hiszen idén még nem tudtak pontot szerezni. A Scoregoal Kecskeméti FC játékosát, Dobosi Zsoltot kérdeztük a hétfői összecsapás előtt.

A megye I-es tavaszi rajt miatt nehezebb volt a felkészülésetek a futsal bajnokira?

– Sajnos én sem tudtam minden edzésen részt venni, mert Kiskunfélegyházára jártam tréningekre. Egy biztos, nagyon jót tenne most a csapatnak, ha nyernénk. Bízom benne, hogy a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, és az elég lesz a három pont megszerzéséhez. Szeretnék én is minél jobban teljesíteni, sőt góllal beköszönni. Jó lenne, ha győztesen hagynánk el a pályát, s megörvendeztetnék szurkolóinkat.

Már a kiskunfélegyházi csapatot erősíted a megye I-ben, mit vársz a tavasztól?

– A mai napon lett volna az első bajnoki mérkőzésünk a Kiskunmajsával, de a pálya állapota miatt elhalasztották. Ha minden jól megy, akkor jövő héten már a Kiskőrössel játszunk. Jól érzem magamat a csapatnál, úgy gondolom, hogy lesz esélyünk megőrizni az első helyünket a tabellán. Nagyon jó a közösség, igazi csapat vagyunk, jó futballistákból áll a gárda, bizakodó vagyok.

A szurkolók a hétfőn, 21 órakor kezdődő meccsen már részt vehetnek a Scoregoal legújabb nyereményjátékán, amelyen okos televíziót lehet nyerni!

FUTSAL - 1988 Deli FC plakat

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás