kesport.hu

Őrült meccsen nyert a Pincelakat Röpke SE

Harmadik győzelmét szerezte meg az esélyesebbnek tartott Kaposvárral szemben a Pincelakat Röpke SE szombaton hazai környezetben.

A kecskeméti szurkolóknak köszönhetően kiváló hangulatban léphettek a II. Rákóczi parkettjére a Pincelakat Röpke SE játékosai. Az első szettben ugyan szorosan kikaptak, ám érezni lehetett, hogy a korábbiaktól eltérően, most több van a gárdában. Ezt a folytatásban be is bizonyították, s három játszmát nyertek zsinórban, ezzel meglepve a vendégeket, s borítva a papírformát.

Szappanos Máté edzői értékelése: – Nagyon örülök a győzelemnek, mindenkinek jár a gratuláció! Őrült meccset játszottunk a Kaposvárral, nagyon hullámzó volt a játék képe, egy pillanatig sem lehetett megnyugodni. Szerintem az egymásért való küzdeni tudás billentette a mérleg nyelvét felénk, igazi csapatként dolgoztak a lányok. Már korábban is játszottunk sok szoros meccset, ám akkor mi kerültünk ki vesztesként, most ezen sikerült fordítani. Bízom benne, hogy most átszakadt egy gát a csapatban, s tudunk a folytatásban is hasonló sikereket elérni. Köszönjük a szurkolóknak, remek hangulatot teremtettek!

Pincelakat Röpke SE – Kaposvár 3:1 (-22, 23, 26, 20)

Hozzászólások

  1. Pingback: Képekben a Röpke SE szombati diadala – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás