kesport.hu

Vereséggel zárta az alapszakaszt a KRC

A Kaposvár ellen ugyan sikerült az első szettet elhoznia a kecskeméti férfi röplabdázóknak, ám eztán nem engedett több teret nekik a házigazda.

A találkozónak a presztízsen kívül különösebb jelentősége nem volt már, hiszen a Fino Kaposvár megnyerte az alapszakaszt, míg a KRC mögöttük végzett a második helyen. A csütörtöki összecsapáson jól kezdtek a kecskemétiek, de eztán három szettet nyert zsinórban a somogyi alakulat.

– Felszabadultan kezdtük a mérkőzést, jól védekeztünk, bátran nyitottunk, jöttek is a pontok, s az első szettet be is húztuk – kezdte Gyurkó Sándor vezetőedző megkeresésünkre. – Utána a Kaposvár kevesebbet rontott. Magyar Bálint nyitásaival nem tudtunk mit kezdeni, sorozatban ütötte az ászokat, ki kellett kérnem az időket. A folytatásban is hasonló problémáink voltak. A nyitásaink elbizonytalanodtak, a Kaposvár pontosan fogadta a labdáinkat, valamint szétszedték a blokkjainkat. Én azt mondom, hogy nem szabad bántani a srácokat, mert a csapat az első játszmában erőn felül teljesített. A két gárda között ekkora a különbség, jelenleg ez a realitás. Én jobb kedvvel megyek most haza, mint a múlt héten, a Pénzügyőr elleni szoros győzelem után. Remélem jövő hétvégére újra magabiztosak leszünk, s teljes erőbedobással vághatunk neki a negyeddöntőnek.

Fino Kaposvár – Kecskeméti RC 3:1 (–16, 20, 16, 19)

A KRC negyeddöntős ellenfele vagy a Sümeg, vagy a Pénzügyőr lesz. Mindkét lehetséges gárda vasárnap játssza meccsét, eztán derül ki, hogy melyikük lesz az alapszakasz 7. helyezettje, s egyben a kecskemétiek vetélytársa a két nyert meccsig tartó párharcban.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás