kesport.hu

Kovács József: El kell indulni felfelé!

A Scoregoal Kecskeméti Futsal Club eddigi legeredményesebb játékosa szerint a következő meccseken már elkezdhetik a pontgyűjtést.

Nem a legjobb tavaszi rajtot produkálta a kecskeméti futsalcsapat, hiszen négy meccsükből négyet elvesztettek. A gárda gólvágója, Kovács József úgy véli, hogy nem tört meg a csapat, s a hétfői idegenbeli meccsen már elindulhatnak felfelé.

Szebb tavaszi kezdésről álmodtatok gondolom. Miben látod a sikertelenség okait?

– Tudtuk, hogy az első meccsek nehezek lesznek, hiszen egytől-egyig a felsőházban tanyázó együttesek ellen kellett pályára lépnünk. Viszont a négy meccsből szerzett nulla pont számunkra is kiábrándító. Úgy gondolom, hogy a Vác és a Vasas ellen megérdemeltük volna legalább a döntetlen, mindkét derbin volt több kapufánk is, szóval a szerencse is elpártolt tőlünk. Mindenesetre a csapat nincs összetörve, készülünk a további meccsekre, most jönnek a verhető ellenfelek!

Hétfőn a sereghajtó Inter CDF SE-hez látogattok. Mik az elvárások, hogyan készültetek a héten?

– Egyértelműen a három pontért megyünk. Szerintem a következő három meccsből legalább hat pontot kell szereznünk, el kell indulni felfelé!

Az Inter CDF SE – Scoregoal Kecskeméti FC bajnoki meccs 21 órakor kezdődik majd hétfőn a budapesti Sport11 csarnokban.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..