kesport.hu

Maljkovics: Sokkal keményebben kell játszanunk

Mindkét csapat számára fontos a mérkőzés, hiszen a somogyiak egy esetleges győzelemmel leszakítanák magukról a lila-fehéreket. Az előző két fordulóban mindkét csapat vereséget szenvedett, és minden esetben a rossz védekezés volt a vereségek fő kulcsa.

Borisz Maljkovics, a KTE-Duna Aszfalt edzője: Mindenképpen ki kell javítani az elmúlt meccseken mutatott rossz védekezésünket. , hiszen rengeteg pontot kaptunk mostanában. A Kaposvár egy jó csapat, csak akkor lesz esélyünk ellenük, ha rendbe tesszük hátul a dolgainkat. Muszáj felállnunk és nagyon nagy szükségünk van a győzelemre. Az előző néhány fordulóban sajnos Mészáros sérült volt, és az ő hiányát nagyon megérezte a csapat. A sérülésé viszont már a múlté, játszani fog, úgy gondolom, hogy az ő személye nagyon fontos ahhoz, hogy megszerezzük a győzelmet.

Kmézics Zorán, a Kaposvár edzője: Nagyon kemény mérkőzés lesz, mindkét csapat számára fontos. Ha sikerülne győzni, akkor tetemes előnyre tennénk szert a közvetlen riválisunk előtt. Ezt nyilván ők is tudják, ezért mindent el fognak követni, hogy esélyük legyen a nyolcadik hely megszerzésére. Nagyon jó csapat az ellenfelünk, hazai pályán mindenkire veszélyes, tőlünk erősebb csapatokat is megleptek már otthon. Szervezett kosárlabdát játszanak, kemény védekezéssel párosulva, tehát nem lesz könnyű dolgunk. Egyelőre még továbbra is kérdéses Ubilla és Puljko játéka, de bízom benne, hogy mindketten tudják majd vállalni a mérkőzést. Sokkal jobban kell védekeznünk, mint az utolsó három bajnokinkon. Támadásban jól működünk, de csak úgy tudjuk ezt kamatoztatni, ha mindenki a csapat rendelkezésére áll. Ubilla és Puljko nélkül nagyon nehéz, nélkülük nem ugyanaz a Kaposvár vagyunk, mint velük.

A KTE-Duna Aszfalt – Kaposvári KK bajnoki meccs 17 órakor kezdődik szombaton a Messzi István sportcsarnokban.

Hozzászólások

  1. KecskemetiZONA

    2016. március 11. péntek at 16:53

    A csapatba az említett játékstílus be van kódolva, Ivkovicsnál a keménység és a védekezés sem volt probléma.

    Ha kellett a győzelemhez, “vér folyt”.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás