kesport.hu

A csapatversenyt is a KARC-KESI nyerte az újoncoknál

A bajnok újonc csapat és edzőjük.

Kecskemét második alkalommal adott otthont Magyarország Mezeifutó Országos Bajnokságának.

Ideális futó időben , remek terepen várta az ország legjobbjait a Benkó Zoltán szabadidő központban kialakított pálya. A bajnokság felvezetése az országosnak hirdetett U11 és U13-as futamokkal kezdődött, majd az újonc lány futam indul az első bajnoki címért. A KARC-KESI fiataljai titokban reménykedtek abban, hogy hosszú idők után végre lesz mezei futó bajnoka a városnak, s ez valóra is vált.

Kiszel Gergő az újonc fiúknál végig okosan futva megnyerte a versenyt. Társai, Tóth Szilveszter(6. hely) és Grosschmidt Marcell( 16.) szintén remekül futottak, így a csapat is bajnoki címet szerzett. Palkovics István az ifi fiú mezőnyben hatalmas szívvel, szinte végig vezetett a versenyben, a hajrában maradt alul és szerzett ezüstérmet. Galamb Csaba hosszú kényszerű kihagyás után 7. helyezett lett az U23-as mezőnyben. A serdülők mezőnyében jól helytállt Tonté Szabina(18.) és Pécsi Attila(16.).

A csapatversenyben az újoncok (Kiszel Gergő, Tóth Szilveszter és Grosschmid Marcell) első helyen végeztek. Az U11-eseknél a Kollár-Halász-Molnár trió a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Az eredmények nem véletlenek, hiszen Németh Gyula kiváló szakember munkája kezd beérni. A kecskeméti atléták így már 6 bajnoki címmel rendelkeznek a téli idény zárásánál, amely nagyon jó előjel a tavaszra nézve.

[custom-related-posts title=”AJÁNLJUK” order_by=”title” order=”ASC” none_text=”None found”]

Hozzászólások

  1. adamikzoli

    2016. március 14. hétfő at 13:26

    Érdemes volt kilátogatni, hiszen végre nagyot indult előre a kecskeméti távfutás! Köszönhetően első sorban Németh Gyula kiváló távfutó edzőnek! Legutóbb Vágó Béla nyert mezei OB-t. Mit mondjak. Nem most volt.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás