kesport.hu

Némedi szerint sok hasonlóan nehéz meccs vár rájuk még

Némedi, Tölgyesi és a két gólig jutó Nemesvári értékelte a szombati hazai sikert.

7 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2016. március 14. hétfő at 13:17

  Az “eredeti” szpíker hiányzott a táncból, valószínűleg ő az azonos időpontban rendezett férfi kosárlabda meccset választotta, helyette mikrofonnal a kezében a klub kommunikációsának kellett helytállnia. Teljesítményével ismét lenyűgözött. /Máris közlöm, egy kumma petákot sem fizetett, hogy ilyeneket írjak róla./ A kérdező mellett az interjúalanyok is kitettek magukért. Eddig oké!

  A győzelem is okéra minősíthető!

  Legnagyobb oké azonban, hogy a szurkolók kiálltak a csapat mellett, kijöttek biztatni, a nehéz pillanatokban sem volt szidás, helyette szólt a hajrá Kecskemét.

  Menni fog ez.

  Hétvégén Halas, majd húsvéti locsoló partiként a Kecskemét – Kiskunfélegyháza mindent fölöző derbi.

  Nem lesz akármi.

 2. kecske

  2016. március 15. kedd at 04:47

  Norbikám halason be kell szálnod játszani mert nagy baj lessz. Továbbra is ugy látom az edzőnk a legnagyobb erősitésünk. Nyártol el kellene gondolkodni Virág úr(Kuksi) viszahozatalán is,azzal a ceglédi csikócsapattal feljut az nb2 ben. Ráadásul most hétvégén Cegléd-Nyiregyháza rangadó,érdemes lessz átlátogatni. Zona te hogy látod ezt????

  • Totya

   2016. március 15. kedd at 15:38

   Igy igaz a Norbi az erősítés, még azt sem mondanám hogy szakmailag is erősödtünk volna. Hiszen ezeket az ellenfeleket akiket az ősszel simán, sőt gólokkal vertünk, hát most meg alig birtuk őket meg verni. Ha egy utolsó Hartát alig tudtunk meg verni, akkor kédem én mit akarunk majd az él csapatoktól.

   • Strongest

    2016. március 15. kedd at 19:44

    Mondjuk a Hartával még nem is játszottunk. Hogy kit mennyire verünk, az utólag teljesen lényegtelen. Most jönnek a komolyabb meccsek, amikor nem csak bunkerfocit akarnak majd ellenünk játszani, hanem esetleg olyan ellenfeleink is lesznek, akik megpróbálnak futballozni, nem 11 emberrel beállni a kapu elé a csapatbusszal. Kapaszkodj meg, ellenük még ilyen szempontból lehet könnyebb helyzetben is leszünk. Egyébként ez a Soltvadkert hazai pályán sokkal bátrabb volt tavaly, én láttam őket akkor is, megpróbáltak támadni is, kaptak végül négyet. Tanulva ebből most rámentek arra, hogy kapjunk minél kevesebbet.

 3. KecskemetiZONA

  2016. március 15. kedd at 07:40

  Tökéletes meglátás, nekem már meg sem kell szólalni, valami más lehetőség után kell nézni.

 4. Lujo

  2016. március 15. kedd at 13:17

  Igaza van a Norbinak, addig mig a helyzeteink töredékét tudjuk csak kihasználni sok nehéz meccsünk lesz. Kellene már egy rutinos gólvágót igazolni!!

 5. KecskemetiZONA

  2016. március 15. kedd at 20:44

  Csakhogy egyértelmű legyen, második hozzászólásomban “kecske” barátunk kérdésére válaszoltam.

  Az meg hogy a bajnokság végén melyik helyen végzünk huszadrangú kérdés, a bajnoki címet úgysem tudjuk elhódítani, helyette ezen a fórumon is felmerülő kérdésekre kellene mielőbb megfelelő válaszokat adni, a klubot profi módon felépíteni, a győztes típusú embereket kiválasztani, korszerű munkára fogni, játékstílus kialakítani… Ha ilyen Soltvadkert minőségű meccsere sok időt pazarlunk mellékvágányra futunk, egy évtized múlva sem lesz NBIII-as csapatunk.

  A kérdés már régen az, miként tudjuk legyőzni a Kiskunhalast, hol kell igazítani csapatunkon, ahogy “kecske” is feszegette.

  Ez akkor is igaz, ha tudjuk, a végleges válaszokat csak az EB után kapjuk meg.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.