kesport.hu

Pikáns találkozó előtt a KTE-Duna Aszfalt

Tavaly még döntőt játszott egymással a két csapat a bajnokságban és a Magyar Kupában egyaránt. Egy év alatt azonban sok minden változott: míg a címvédő az alapszakasz-elsőségre hajt, a kecskemétiek a play-offért küzdenek.

Sztojan Ivkovics tavaly dupla ezüstig vezette a lila-fehéreket, most az ellenfél kispadján fog ülni, így igazán pikáns lesz a csata mindkét fél számára.

Borisz Maljkovics, a KTE edzője: Mit mondhatnék? A listavezető, bajnokcsapat érkezik hozzánk, mindenképpen ők számítanak a mérkőzés esélyeseinek. A Szolnok egy kiváló csapat. Az utóbbi időben ugyan néha egy kicsit döcögött náluk a szekér, de ez köszönhető annak is, hogy most egy kicsit keményebben edzenek. Biztos vagyok benne, hogy helyre fognak jönni, és amikor igazán kell, akkor formába lendülnek. Ez lesz az alapszakasz utolsó mérkőzése, megpróbálunk egy férfias, kemény, jó meccset játszani velük. Mészáros egy kicsit még mindig érzi a sérülését, ezért holnap még nem fog játszani, de remélem, hogy a középszakaszra már ismét bevethető állapotban lesz.

Sztojan Ivkovics, a Szolnok edzője: Szeretnénk az első helyen zárni az alapszakaszt, úgyhogy természetesen, mint mindig, most is a győzelem a célunk. Gratulálok a Kecskemétnek, hogy bejutott a középházba. Nálunk lesznek változások a keretben, a mérkőzés után pedig két nap szünetet kapnak a játékosok.

(bb1.hu)

Hozzászólások

  1. KecskemetiZONA

    2016. március 19. szombat at 13:06

    Szeretek a pikáns mérkőzésekre fogadni, úgy gondolom a hazai győzelmet érdemes megjátszani.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás