kesport.hu

Tovább menetel a Scoregoal

Zsinórban harmadik meccsüket nyerték meg a kecskeméti futsalosok, Pánczél István és Kiss László is mesterhármasig jutott.

Eltiltása után visszatért Peltzer Márk, a stáb pedig kezdőként számított rá a kapuban. Az első kecskeméti találatra nem sokat kellett várnia a tucatnyi vendégszurkolónak, hiszen az 5. percben Kiss László villant, 0-1. Fel sem ocsúdtak még a fővárosiak, máris kapták a másodikat, Pánczél pókhálózta ki a felső sarkot, 0-2. A két gyors bekapott gól felrázta a Városgazdát, s a hírös városiak hálóőrének is elkezdett nőni a pulzusa olykor-olykor, a 10. percben egy szöglet után pedig maga mögé kellett nyúlnia, 1-2. Tudott viszont pontrúgásból a Scoregoal is gólt szerezni, a 12. percben Kiss Lászlóra jött ki a figura, onnan pedig már könnyű dolga volt, 1-3. A kevés hibával játszó, masszív védekezést bemutató hírös városiak így kétgólos előnyre tettek szert a szünetre.

A játék képe a pihenőt követően sem változott, magabiztosan húzogattak a kecskemétiek. A 27. percben egy tetszetős kontrát vezettek a vendégek, Kiss László passzolt Kovács Józsefhez, majd ő vissza a feladóhoz, a szép támadásvezetésnek pedig újabb Kiss-gól lett a jutalma, 1-4. A háromgólos hátrány megkongatta a vészharangokat a Városgazdánál, s mezőnyjátékosra cserélték kapusukat. A hírös városiak jól reagálták le a taktikai váltást, s még tovább növelték fórjukat, a 33. percben Pánczél volt újra eredményes, 1-5. Egy perccel később Kiss László előtt adódott lehetőség, s az üres kapu neki aztán nem akadály, szépen tekerte a játékszert a hálóba, 1-6. A hajrában kicsit kiengedett a társaság, két gólt kaptak még, de ezek már nem osztottak, nem szoroztak, a végeredmény 3-6 lett a Scoregoal javára.

A hírös városi futsalosok számára április 11-én folytatódik a szezon, akkor a PTE-ÁOK Petőfi SE-t látják vendégül a Messziben.

Városgazda – Scoregoal Kecskeméti FC 3-6 (1-3)

gsz.: Kiss L. (5., 27., 34.), Pánczél (6., 12., 33.)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás