kesport.hu

Mercedes-KLA: Szoros meccsek, szomorú befejezéssel

Nem a Mercedes-KLA korosztályos csapatairól szólt ez hétvége. Ugyan szoros mérkőzéseket játszottak, pont nélkül zártak.

U19: Mercedes-KLA – Kaposvár 2-3 (2-2)

KLA: Váczi – Csizmadia, Rozsi, Kadosa, Mokrickij (Simon 72.) – Németh, Rapi, Majoros (Molnár 83.) – Hulicsár, Bódai, Tóth.

Gól: Bódai (29., 40.) ill. Rácz (1.), Párkányi (13.), Szalai (65.)

Szabó Tibor: Nagyon mélyről kapaszkodtunk vissza, de ezt a lélektani előnyt nem tudtuk kihasználni, az ellenfél pedig egy szabadrúgás után újabb gólt szerzett. Még többet kell dolgoznunk azért, hogy megforduljon a szerencse, és befelé pattanjon, ami eddig kifelé jött.

U17: Kaposvár – Mercedes-KLA 1-0 (1-0)

KLA: Mészáros – Kőrös, Pataki, Szabó P., Szalai – Kemenczés (Módra 77.), Pusztay, Csalár (Major 70.) – Balázs, Bozsik, Kabai (Balla 55.).

Gól: Balogh (8.)

Visinka Ede: Egy védelmi hibából korán gólt kaptunk, utána kapuja elé szegeztük a Kaposvárt, a hazaiaknak kapura lövése sem nagyon volt már. Sajnos nem sikerült azonban feltörnünk ezt a szervezett védekezést. Sajnálom, mert jobb csapat vagyunk, de ez a nap most így sikerült.

U16: Kaposvár – Mercedes-KLA 2-1 (0-0)

KLA: Széll – Supka, Prikidánovics (Rideg 59.), Vargacz (Drabik 79.), Farkas (Szabó 76.) – Salánki, Vörös, Papp, Szekeres – Sallai, Németh (Suhajda 76.).

Gól: Kiss (60.), Borbély (87.) ill. Sallai (93.)

Kiállítva: Széll (87.)

Márton Pál: Egyenlő erők küzdöttek a pályán, azonban az utóbbi időben „megszokott” problémánk jött elő: elhibáztuk a helyzeteinket. Ellenfelünk ezzel szemben kettőt értékesített, így megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

U15: Mercedes-KLA – FTC 0-2 (0-1)

U15: Nagy D. – Bali (Szarvas 41.), Orlov, Hirman, Katona (Lukács 45.) – Szabó G. (Bashiri-Shahroodi 45.), Roza, Szász, Török – Gyürki, Kovács P. (Puhala 78.)

Gól: Beke (25.), Papp (78.)

Csima Gyula: Nehéz sorozatban voltunk, hiszen az első hárommal játszottunk egy hét leforgása alatt. A végére elfáradtunk, tompák voltunk, többet hibáztunk.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

U14: Mercedes-KLA – FTC 2-3 (1-0)

KLA: Berta (Rákóczi 69.) – Edmilson, Barkóczi, Treiber, Récsei (Perlaki 53.) – Kasztel, Száhl, Bakos (Sörös 41.), Áman (Faragó 41.) – Pécsi (Györgye 57.), Szalai.

Gól: Szalai (31.), Perlaki (78.) ill. Érczkövi (46.), Csontos (68.), Pintér (75.)

Kiállítva: (Csontos (80.)

Lóczi Péter: Nagyon jó mérkőzést játszottunk a Fradival, úgy érzem a döntetlen reálisabb lett volna. Sok technikai hibát vétettünk, ellenfelünk ebben feltétlenül jobb volt. Maximálisan elégedett vagyok a hozzáállással és a küzdeni akarással, ha ez a jövőben pontosabb játékkal párosul, nem lesz problémánk a bajnokság során.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

36 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2016. március 21. hétfő at 19:01

  A felnőttek NBI-ből száműzésével az utánpótlás helyzete sem rózsás, a művet újra fel kell építeni. Az alap nem rossz, hiszen van három jól működő nevelő egyesületünk, az akadémia vezetője tudja, hogy a rendszer hol hibádzik, kiváló kezdeményezések vannak, ha a társklubok együttműködők lesznek, a csapatok minden eddiginél eredményesebbek lehetnek. Az edzőkiválasztáson, besoroláson sok múlik.

  Na meg a Double Pass minősítésen, ami hamarosan bekövetkezik.

  Jövő héten vizsga.

 2. kecske

  2016. március 22. kedd at 06:30

  Sajnos ez a valóság a többi csak mese…..csak a gyerekeket sajnálom!

 3. kecske

  2016. március 22. kedd at 06:40

  Az útánpótlás edzők felhivták a figyelmemet ,most már tudom miért kellet meneszteni Török tanár úrat!Igy most már van állása S.Juhász Attila fiának és Török László nevelt lányának!Na és erre adjonak pénzt a szponzorok! Erre a magánválalkozásra! Uraim…..

 4. KecskemetiZONA

  2016. március 22. kedd at 12:14

  Kedves kecske, már meg ne sértődj, a súgóid ismét bevittek az erdőbe, ezt a mesét még az érintett sem így tudja. A megoldáshoz közelebb kerülhetnénk, ha a tanácsadóid kilétét felfednéd. Jobban jársz, ha hallgatsz a “szóvivőre”.

 5. KecskemetiZONA

  2016. március 22. kedd at 13:00

  Mondtam, hogy az évek során sok sértett ember gyűlt fel.

  És persze akadnak irigyek, meg akik más megfontolásból balhéznak.

  A kommentező showba belefér.

  Engem az utánpótlás edzők csatlakozása a váltáshoz meglep.

  Már, ha kecske figyelmét felkeltő súgók a KLC-KTE SI és a KLA szakembereinek sorából kerülnek ki.

 6. bubu69

  2016. március 22. kedd at 18:51

  Azt nem tudom, hogy Török Tanár Úrat ezért menesztették e.

  Zona !
  A pár napja nekem feltett kérdésedre miszerint te nemm látsz változást a klub háza tájékán ,kikre gondolok , Kecske adta meg választ. Én is így hallotam. Most is azt mondom ( nevek nélkül ), hogy régi emberekkel nem lehet rendet rakni.

 7. KecskemetiZONA

  2016. március 22. kedd at 19:38

  Megtennéd, hogy konkrét példával, bizonyítékokkal szolgálsz?

  Miben kell rendet tenni, a KLC-KTE SI egy tiszta klub, a KLC Kft. még tisztább, nincs tudomásom arról, hogy bűnös úton járnak, az akadémia csapatai náluk gazdagabb sportszervezeteket megelőzve az NBI-ben szerepelnek, esélyük van bekerülni a tizenkettes elitbe, tömegesítésben élen járnak, senki ellen nincs bűnvádi eljárás, akkor mi a baj, egyes emberek nem szimpatikusak? “Én is így hallottam” nem valami meggyőző érv.

  Ha már vádaskodni akartok, elő a farbával.

 8. KecskemetiZONA

  2016. március 23. szerda at 06:18

  Ha kínos kimondani a neveket, mielőtt a pecabotom mellé leülnék, megpróbálok a vita háttérre rávilágítani.

  Nem megyek vissza a rendszerváltásig, amikor Kecskeméten a felnőtt labdarúgást, benne a KSC és KTE csapataival elsöpörték, és a KLC, önkormányzati segítséggel az építést felvállalta.

  Kezdjük a “mesét”, mondjuk Hájer Sanyival, akinek ígéretes edzőként a széktóiból rossz szájízzel kellett távoznia. Ma a Hírös-Ép SC és a kecskeméti futsal kulcsembere.

  Bizonyára sokan emlékeznek még rá, amikor Kisjuhász Gyulát /UFK/ a KTE Kft.-től kirúgták, napjainkban tőle függ, hogy a KTE nevet ki viselheti, meg kell nézni, a műkerti pályán mit alkotott.

  Torbavecz József /UFC/ sem járt másként, a KTE-től menni kellett neki is, manapság MLSZ alkalmazottként a megye első számú szakembere.

  Szabó Pista ígéretes karrierje is megtört, amikor sikeres NBI-es edzőként távoznia kellett, pedig már az akadémia kezdő lépéseinél is bábáskodott.

  Később csatlakozott hozzá Virágh “Kuksi”, akit nem rúgtak ki, hanem feljebb lépés érdekében váltott. Viszont a Cegléd NBII-ből kiesése után nem vették vissza.

  Török tanár urat előbb megalázták, majd telefonon kirúgták. Nem a kecske által vázolt indok volt a mérvadó.

  Előzőleg már Koós Karcsi, hivatali elfoglalkozásra hivatkozva a Hírös-ÉP SC-be távozott. A rossz szájíz itt sem volt elkerülhető.

  Egyszer csak Bozóky doktor is lelépett, pedig MLSZ elnökként a miniszterelnöki rezidenciát is megjárta, segíteni bizonyára tudott volna. A sportághoz menedzserirodája köti. Mellesleg ős-KLC alapító.

  Közben a KTE Kft. ügyvezetőt váltott, Losonczy Laci úgy döntött, jobb helye van neki a megyei szövetség székházában.

  Utólag a szurkolók kulcskérdésként emlegetik, hogy a KTE Kft és az önkormányzat közötti házasság nem jött létre.

  Időközben a támogatók cserélődtek, majd teljesen elfogytak.

  A kecskeméti illetékességű utánpótlás játékosállomány harminc százalékra redukálódott.

  Miután más egyesületekkel ellentétben a KTE-nek senki nem nyújtott segítő kezet, a tulajdonostárs is távozott.

  Maradt a “mester négyes” akik az ügymenetet vitték, mely később duóra csökkent.

  Ezt a párost akarják most egyesek obligón kívül látni.

  Viszont Kecskemét fociját egyengetők, melyben szép számmal vannak a fent említettek közül is, úgy gondolják, S.Juhász Attila a KLC-KTE SI ügyvezetője és Török László akadémiavezető az újjáépítésben sokat tudnak segíteni, ezért munkájukra számítanak.

  Hát ez van, ahogy ecseteltem, megsértettekből nincs hiány, ezért is kommentezgethetünk oly serényen, részigazságokat közölve.

  Ahelyett, hogy a talpra állítóknak szorítanánk, és aki segíteni tud sorba állítanánk.

  A vonat azért halad.

 9. kecske

  2016. március 23. szerda at 07:37

  Igen kedves szóvivő úr halad !!!! Sokat dolgoztál ezen tegnap :))))

 10. gego007

  2016. március 23. szerda at 14:59

  Teljesen más. Ugyan a Rózsa Palival mi lehet? Kíváncsi lennék.

 11. KecskemetiZONA

  2016. március 23. szerda at 17:33

  Sajnálom, Kedves “kecske”, ha majd egyszer hátsó szándék nélkül összerakod a kockákat, megértesz.

  Amúgy pedig tévedésben vagy, amennyiben úgy képzeled, kommentjeink a leváltásban vagy maradásban valamit is számítanak. Ezért nem kell egymás torkának esnünk.

  Hangulatkeltés, ennyi az egész.

  Te és én is szereztünk néhány haragost.

 12. bubu69

  2016. március 23. szerda at 19:23

  Igyekeztem távol tartani magam attól, hogy bárkit is nevén nevezzek akár pozitiv akár negativ szerepet játszik adott történetben.
  Zona ! Amiket leirtál a fentiekben a KTE -t elhagyó vagy esetleg kényszerűségből távozó személyekkel kapcsolatban. Valamiért csak elmentek . Van akiket közülük jól ismerek és tudom azt is miért mentek el.Nem fogom leirni miért és ki az. Ez az ő dolga semmi közöm sem nekem sem másnak hozzá. Mellesleg majd mindegyik ember a KTE vonzásköréből kikerülve lett sikeres ember. Ezen azért el kell gondolkodni, persze nem felejtve az ott szerzett negativ és pozitiv tapasztalatokat. Sajnálom ha más a véleményem erről az egészről. Leirtam már,ha jól csinálja a vezetőség a dolgát csinálja.

  Hallottam…. dolgoznak családtagok a nagy házban vagy sem ? Tudom, hogy igen. Ez igy jó megfogalmazás ?
  Szerintem felelős vezető nem hozza családtagjait az általa irányitott cégbe főleg ha az nem az övé. Ez előbb utóbb feszültséget kelt, vélt vagy valós történetek születnek, megmérgezik a munkahelyi kapcsolatokat.Pont úgy mint esetünkben.

  Az Akadémiáról már leirtam mit gondolok. Én sosem fogom isteniteni a Török Lacit és csapatát. Bocsánat. Szidni vagy elmarasztalni nem akarom se őt sem másokat ezért inkább nem irok semmit róluk. Nem mindig helyeslem a módszereiket és hozzáállásukat. Vannak persze kivételek akiket tisztelek.

  Egy valamit azért szeretnék leszögezni. Mindig tiszteltem és most is tisztelem mindenki véleményét annak ellenére, hogy egyetértek vele vagy sem. Azért nem utálok egy embert sem mert mást gondol.
  Bocsánat a rövid i-ért de a hosszú valahogy nem akar működni.

 13. KecskemetiZONA

  2016. március 23. szerda at 20:41

  bubu69!

  Hasonló képpen mindenki véleményét tiszteletben tartom, nincs ezt másként esetedben sem. Legfeljebb a magamét is mellé teszem.

  Te visszafogott vagy, én nem annyira, ha langyosan fogalmaznék írásaimra oda sem kattintanának, kárt a sportág népszerűsítése szenvedne.

  Nincs azzal gond, ha valakinek van véleménye, ettől még kulturált formában a legkényesebb témákat is meg lehetne beszélni. A probléma ott kezdődik, ha valaki elkezd alázó stílust felvenni, mert másnak az övétől eltérő a meglátása, amit ráadásul próbál tényekkel alátámasztani. Az nem úgy megy, hogy egy kommentező beír néhány lejárató szöveget, és a tagság által demokratikusan megválasztott elnököt azonnal leváltják. Ahhoz kell még néhány “apróság”, oda kellene tenni néhány alapos bűnvádi bizonyítékot.

  Na meg ez a szponzortaszító szöveg, amit írogatunk, közben a nagy kecskeméti futballdrukker köpönyegében tetszelgünk. Saját csapatunk ellen mozgósítunk.

  Jól fogalmaztál, a házban dolgoznak családtagok, de a három kecskeméti utánpótlás nevelő közül mondj egy klubot, ahol családtagot nem foglalkoztatnak. Lehet, hogy városunkban a foci körül ezért vannak feszültségek? Nem hiszem.

  A lényeget Te mondtad ki: “ha jól csinálja a vezetőség a dolgát csinálja”. Erről van szó.

  Török Laciékat nem kell isteníteni, én sem teszem, csupán az ellenpólusra, a pozitívumokra próbálom a figyelmet ráirányítani.

  Akadémiával kapcsolatosan annyit tudok mondani, amit többször leírtam, én is, te is, ő is más módszerekkel dolgozna, viszont náluk jobb anyagi, szellemi kondíciókkal rendelkezőket megelőzve lerabolt csapataikkal is ott vannak az első osztályban. Ha jövőre tizenkettes lesz az elit, és a felnőttekhez hasonlóan valahogy ki nem golyózzák akadémiásainkat, várhatóan még oda is beférnek.

  Ezek tények, az eredményeket lebecsülni jó indulattal nem lehet.

  Részemről a köszönet.

 14. kecske

  2016. március 23. szerda at 22:04

  Zóna! Nem akar itt senki senkit leváltani elzavarni! De a tények még tények maradnak! És én ezt leirom! Nem tartom etikusnak ,hogy az egyesület tagdij néven feketén pénzt szedjen be gyerekektöl,akor amikor a kormány nyomja a pénzt az utánpótlásban! Ez nem szép dolog! Ettől még neked lehet más a véleményed!Te tudod mit miért csinálsz….De ettöl még előre nem jutunk….

 15. KecskemetiZONA

  2016. március 24. csütörtök at 07:18

  kecske, ne terelj, nem ez volt a téma, de ha már mindenáron feketíteni akarsz jobban nézz utána a dolgoknak. Tagdíjat ugyebár az egyesületi tagoktól szokás szedni, a KLC-KTE SI-nél sincs ez másként, csak ott egy hangyányival furnérosabb a helyzet. Nézz jobban utána.

  Ha már a kérdéseimre eddig nem sikerült választ találni, annyit bizonyára meg tudsz tenni, ideírsz egy hasonló egyesületi nevet, ahol tagdíj néven pénzt nem szednek, bármekkora is a támogatottsága?

  Én a múltból mondok egyet, induláskor a Kecskeméti Labdarúgó Clubnak, az önkormányzati támogatás elég volt a működtetésre, gondolom nem véletlenül harapott rá az ötletre további három alakuló klub. Tagdíjat csak azt követően kellett szedni, mert az önkormányzati támogatás osztódott. Ma is isszuk a levet, mert a gyerekek osztódnak az együttműködés meg nem tökéletes. Az edzők, közöttük a mostani elnökhelyettes és elnökségi tag bér nélkül dolgoztak, elfogadták azt az elvet, amit kitermelnek, abból részesednek, tehát nem a zsebük tömése volt az elsődleges, hanem mannát hoztak az egyesület kasszájába. Akkortájt az átigazolt játékosokért a KSC és KTE is időben, rendben fizetett.

  Én tudom, hogy mit csinálok, de te tudod-e, hogy füllentgetésekkel valakiről rossz hírt terjeszteni melyik kategória?

 16. kecske

  2016. március 24. csütörtök at 08:52

  Zona! Én nem fogok többet reagálni a te hozzászólásodhoz te pedig ne reagálj az enyémre! Rendicsek??? Egyébként én már régen elláttalak volna egy ingyen bérlettel :))))

 17. Pityu

  2016. március 24. csütörtök at 11:33

  Képzési hozzájárulás címen szedik a korábban tagdíjnak nevezett összegeket, de ugyanúgy nem adnak róla semmiféle bizonylatot, tehát ugyanúgy mehet zsebbe. Ha 500 gyerek évi 60ezer forint, az összesen 30millió évente. Szép összeg ugye? :-) UFCnél Hirösépnél adnak róla nyugtát?

 18. Strongest

  2016. március 24. csütörtök at 12:26

  Zóna! Ugyan voltak vitáink, de méltatlan hozzád, hogy ilyen emberek szintjére lesüllyedj. Biztos nem tették be a papa kedvencét a csapatba, hagyd inkább annyiban, ez nem vita, csak undorító személyeskedés.

 19. KecskemetiZONA

  2016. március 24. csütörtök at 13:44

  Szerintem ez nem papa kedvence ügy, és nincs is vele semmi probléma, egy kívülálló bizonyára élvezi.

  Ha kedvenc egyesületemet támadják miért kellene csendben maradnom?

  Ha nem adnak átvételi bizonylatot, az elég komoly probléma, ha illetékesek elszámoltatnak, majd megadják a válaszokat, de ilyenekről még nem hallottam.

  kecske, én eddig sem bántottalak, tartom magam a második bekezdéshez. Rendicsek?

  A bérletet már mások is felajánlották, nem fogadtam el, van akkreditációs belépésre jogosító igazolványom. Több is. Hasonló ügyek miatt nem szívesen kötelezném el magam. Ennek ellenére a szegényebb egyesületeket belépő jegy vásárlásával támogatom, tudom mit jelent nekik négy-ötszáz forint, legalább a játékvezetőket ki tudják fizetni.

  Remélem nincs harag?

  Ha rajtam múlik ez a csörte el sem kezdődik.

  Nézz utána.

 20. KecskemetiZONA

  2016. március 24. csütörtök at 13:50

  Számomra most a gyász napjai következnek, elment, akit szülői szinten imádok.

  Számomra labdarúgásban Johan Cruyff volt az első.

  Nyugodjék békében.

 21. bubu69

  2016. március 24. csütörtök at 16:25

  A tagdíjakkal kaocsolatban. Nincs máshol sem ingyen a képzés. Most ugyan nem tudon az UFC,-nél vagy a Hiröeép-nél szednek e tagdíjat, de régebben biztosan és gyanítonm nost is.
  Mennyire törvényes vagy törvénytelen ? Az biztos nyugtát nem adnak szerintem sehol. Az UFC és a Hirösép ezt bizalmi kérdésként kezelte eddig és ezután is. Nem gondolnám például ,hogy Kertész Zoli aki rengeteg tesz saját klubjáért és a város utánpótlásáért elrakná a zsebébe a befolyt tagdijakat.
  A KTE.-nél a kiemelt bajnokságban szereplő futbalisták szerződéssel rendelkeznek. A szerződésben szerepel havi nevelési díj amit fizetnek a szülők. Tagdíjat az utánpótlás korosztélyok közül csak az U19 nem fizet. Legalábbis ez így volt. Nyugta ugyan a KTE-nél sincs.
  Errőla témáról ennyit tudok.

 22. kecske

  2016. március 25. péntek at 09:13

  Pityu! Nincs ott 100 gyereknél több….
  Bubu69! A Kertész Zolit nem szabad ezzekel egy napon emliteni…

 23. kecske

  2016. március 25. péntek at 19:12

  Pityu! Csak azért mertem feltételezni mert az egyesület éves beszámolójában 8millió körüli öszeg van feltüntetve mint bevétel (tagdijbol származó) !!! De akor ezek szerint nem mindenki fizet…. :)))

 24. bubu69

  2016. március 26. szombat at 11:44

  Kecske

  Igazad van .Semmiféleképpen nemakartamnegatív értelemben feltüntetni a Zolit. Ő az egyike azon kevés embernek ebben a szférában akit nagyon nagyra becsülök. Példaértékű ahogy összefogja az egyesületét, nem feledve a régi játékosait, játékostársait.

 25. KecskemetiZONA

  2016. március 26. szombat at 13:09

  Ha jól értelmezem, itt nem Zoliról, Józsiról meg Attiláról van szó, mert mindegyik szuper ember, hanem: “Az biztos nyugtát nem adnak szerintem sehol.” De ti csak a KLC-KTE SI-t és főleg S.Juhász Attilát piszkáljátok. Mint ahogy a többi egyesületet is, bizonyítékok felsorakoztatások nélkül vádoljátok.

  Időnkét az etikai kódexbe nem ártana belelapozni.

  Kecske, már meg ne bántódj, tettél egy ajánlatot, amihez nem tartod magad. Az a probléma, hogy amit szádba rágtunk azt sem tudod megérteni.

  Segítek, mondtam, hogy furnéros a dolog, a tagdíj be van vételezve, kutakodj tovább Pityu felvetése iránt.

 26. kecske

  2016. március 26. szombat at 14:15

  Zóna! Itt senki senkit nem vádol! Az egy másik fórum lessz! De ha máshol ugyan ezt csinálják az sem szabályos! De hidd el nekem még S.Juhász Attilának sem szabad ebben az országban nyugta nélkül pénzt felvenni.Ennyi!!!

 27. KecskemetiZONA

  2016. március 26. szombat at 18:13

  kecske! Hát mit csinálsz, sejtetsz, ami még kegyetlenebb módszer. Abban egyetértünk, ha mások nem adnak nyugtát, az sem szabályos, csakhogy eddig az sem bizonyított, ezért nem kellene alaptalanul az egyesület/ek/, és annak /azok/ elnökének /elnökeinek/ rossz hírét kelteni, mert soha nem lesz tőkeerős szponzorunk.

  Nem beszélve, hogy a KLC-KTE- Si-nál azóta már új elnökség állt fel.

  Esetleg nem lehetne a lejárató kampányt abbahagyni, hiszen jó közösség kezd kialakulni?

  Ha a problémára ráirányítás volt a célod, megtörtént, aki akarta az adást vette.

  • balogárpi

   2016. március 26. szombat at 19:40

   Új elnökség? :-) Röhög a vakbelem. S.Juhász, Török ugyanúgy benne van, nemdebár? Bekerült egy pártkatona (persze fideszes), meg a fidesz holdudvarából a szponzorok révén az, aki.
   Ugye nem azt akarod mondani, hogy akik kikerültek azok a “bűnösök” és tőlük kellett megtisztítani a KLC-t?! Ha nem, akkor mit akarsz azzal sejtetni, hogy “új elnökség állt fel”?

 28. KecskemetiZONA

  2016. március 26. szombat at 20:51

  Nem sejtetni, hanem érzékeltetni, hogy új időszámítás indul, bárkivel a feltámasztást kell segíteni.

  Mondj egy komplett elnökséget akit elfogadnál. Vagy te is csak levegőbe fecsegsz, ilyen véleményt nem vállalsz fel?

  Ha végig olvastad amit beszéltünk, olyan, hátsó szándék nélkül fel sem merülhet benned, hogy a távozókra, akiket nagyon tisztelek bármit rá akarnék kenni, ez a te agyrémed, ugyanis végig állítottam nincs bizonyított bűn, csak néhány kommentező akiknek az illetők képe valamiért nem tetszik, ne tévessz össze másokkal, ne dobd hozzám a labdát, a témát nem én hoztam a portálra, hanem azokhoz passzolj akik vádaskodnak, akik, amikor bizonyítani kellene mereven elzárkóznak, hárítanak, kérdésekre egyenes válaszokat képtelenek vagy nem akarnak adni, akiknek nem Kecskemét labdarúgásának jövője, hanem egy-két ember mocskolása, hírbe hozása a lényeg.

  Sajnos te, mint rutinos kommentező is beálltál a sorba.

  Ettől még lehet, hogy igazad van és tisztogatni kellene, de a döntéshozók, a segíteni akarók nem így gondolják, a jelenlegi elnökségi tagokat felvállalták.

  Neked lehet más véleményed, le is közölheted, de nem kell alázni, akinek más az álláspontja.

  Sorold fel az elnökséget, és bizonyítékokkal alátámasztva, röhögő vakbéllel írd le, ki, miért nem odavaló, ki, miért alkalmas. Esetleg milyen koncepció alapján lehetne talpra állni.

  Kíváncsi lennék miben egyezünk.

  Hátha egy lépéssel előbbre jutunk.

  Mert minden és mindenki megvétózásával biztosan nem.

 29. Lujo

  2016. március 26. szombat at 21:01

  Gyerekek! Ilyen “eszmefuttatásokra” semmi szükség,majd a gyakorlat mindent eldönt juliusig, hogy kinek van igaza! Arról beszéljetek, hogy a beigért sdadionfelujitás mikor kezdődik. Addig huzzák az időt, mig az ellenzők számának gyarapodása következtében lefujják az egész programot és kimaradunk!

 30. KecskemetiZONA

  2016. március 26. szombat at 21:33

  Lujo, ez nem párbaj, nem az igazságkeresésről szól.

  A lényeghez Strongest közelített, tartom is magam az ajánlásához, maradok a kaptafánál.

 31. balogárpi

  2016. március 27. vasárnap at 12:31

  Zona! Nem tudom kik vannak az elnökségbe, csak néhány név derült ki számomra. Felmerül bennem, miért nem nyilvános a névsor? Miért titkolják?
  Akikről tudok: S.Juhász, Török, Karakas. Most Sipos László (fidesz), meg a Duna Aszfalt révén valaki.
  Írja már le valki a többit is!
  Egyébként meg nem értem, hogy miért az egyesületbe kerültek be újak, mikor az első csapat külön egy kft.-be lett rakva. Miért nem a kft-t vették meg a szponzorok, meg a város? Semilyen tájékoztatás nem jött ki hivatalosan, csak a szóbeszéd terjed. Azt meg nagyon jól tudjuk, hogy ebben az országban, ha valamiről nagyon hallgatnak, akkor ott sumákság van, főleg pénzeket tekintve. Most már a fidesz is benne van.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás