kesport.hu

Legjobbak között a KESI röplabdázója és edzője

A Sportiskolák Országos Szövetségének díjátadó gáláját rendezték tegnap Budapesten a Magyar Sportok Házában, ahol a 2015-ös év legjobb sportiskolásai díjazták.

Leiner Péter, a Kecskeméti Sportiskola röplabdása lett a 2015-ös év legjobb sportiskolás röplabdázója. Verebélyi Zsolt, Péter edzőjének kiváló szakmai munkáját szintén díjazták.

A Sportiskolák Országos Szövetsége pályázatot írt ki a „2015 évi Magyarország legjobb sportági sportiskolása” címért. Minden sportiskola egy versenyzővel pályázhatott. A sportolókat kategóriánként edzőjükkel együtt díjazták. A Kecskeméti Sportiskola Leiner Péter serdülő röplabdázóval és edzőjével, Verebélyi Zsolttal pályázott a Magyarország a legjobb sportági sportiskolása cím elnyerésére.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A játékos kiemelkedő eredményeket ért el a 2015. évben a röplabda sportágban: OSB döntő II. hely, OIK döntő I. hely, Olimpiai Reménységek Versenye II. hely.

A serdülő csapat kapitánya 6 éve röplabdázik, jelenleg a Bolyai János Gimnázium testnevelés tagozatán tanul, utánpótlás-válogatott, játszik az ifjúsági és junior csapatban is, ahol szintén meghatározó játékos.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás