kesport.hu

A Mercedes-Benz Gyár KA növendékei taroltak Kecelen

Szombaton Kecel volt házigazdája a régiós junior fiú kosárlabda felkészülési tornának, amely kiütéses kecskeméti sikerrel végződött.

A négy megyei csapat közül a Mercedes-Benz Gyár KA növendékei magasan kiemelkedtek a mezőnyből, és két nagyarányú győzelemmel megnyerték a tornát. A vendéglátók nagy sikert értek el, szoros mérkőzésen legyűrték a Félegyházi Térségi Sportiskolát, és döntőbe jutottak.

A tornán részt vettek a KTE-Duna Aszfalt felnőtt keretéből hárman: Hegedűs Gergely, Tomiszlav Ivosev és Kemal Karahodzics népszerűsítették a sportágat.

Az egész napos program keretében tartottak büntetőversenyt is, amelyen minden csapatból két-két játékos versenyezhetett, illetve a helyszínen jelenlevők közül a bátrabb jelentkezők. A nyertes Kanyó Ákos lett, a Félegyházi Térségi Sportiskola csapatából.

A végén megválasztották az All Star csapatott is, amelyet a következő játékosok alktonak: Kucsera Dávid (Kecskeméti KA), Piukovics Patrik (Kecskeméti KA), Sárvári Áron (Kiskunsági KSE), Zsigó Barnabás (Félegyházi TSI), Golding Bencze (Bajai Bácska FKE). A legjobbak értékes díjakkal gazdagodhattak.

Eredmények:

Kiskunsági KSE – Félegyházi TSI 57:54
Mercedes-Benz KA – Bajai Bácska FKE 98:75

3. helyért:

Bajai Bácska FKE – Félegyházi TSI 96:51

Döntő:

Kiskunsági KSE – Mercedes-Benz KA 21:116

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..