kesport.hu

A Balaton mellett táboroztak a kosaras akadémisták

Balatonszemesen edzőtáborozott augusztus végén a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia U14-es és U15-ös serdülő lány csapata, összesen 33 fővel.

Nagy Dóra, az U15-ös gárda edzője így értékelte az együtt töltött négy napot: – Az első napi edzés részeként meccset játszottunk az U14-esek ellen. A folytatásban naponta háromszor edzettünk, nem maradhatott el a reggeli futás, úszás, gyakoroltuk a technikát, taktikát. Mivel augusztus eleje óta dolgozunk csak együtt, így sok újdonság van a lányok számára, de jól veszik az akadályokat. Csapatomra nagyon jellemző, hogy fogékonyak, gyorsan tanulnak. Felkészülésünket nagyon pozitívan élem meg. Bízom benne, hogy ez a sok munka meghozza a gyümölcsét a bajnokság során. Az edzések közötti pihenőidőt a balatonszemesi szabadstrandon töltöttük. Az utolsó edzésen még egy meccset játszottunk a fiatalabb csapattal, gyakorolva a már tanultakat. Köszönet az Akadémiának a táborért, és reméljük, jövőre ugyan itt tölthetjük el a felkészülésünk egy részét! Csapatommal a közeljövőben egy itthoni megrendezésű tornán veszünk részt, illetve Ostrava városába látogatunk. Minden csapatnak eredményes évet kívánok!

Bíró Gergely, az U14-es együttes edzője így számolt be a táborbn töltött időszakról: – Minden nap egy reggeli futással, majd kettő termi edzéssel készültünk, hangolódtunk az októberi bajnoki rajtra. Sajnos ketten hiányoztak a csapatból, ők így kimaradtak a felejthetetlen élményekből. Minden nap strandoltunk, és különböző csapatösszetartó tréningeket tartottunk ( pingpong-bajnokság, WIFI-vadászat, beszélgetések, bulizás). Az edzőtábor utolsó előtti napján a lányok megválasztották a csapatkapitányt, a legtöbb voksot Urbán Janka kapta. Ez úton is gratulálok neki a csapat nevében! Összegezve elmondható, hogy hasznos négy napot töltöttünk együtt.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..