kesport.hu

Felkészülési tornát nyertek a kadett leány kosárlabdázók

Felkészülési tornát rendezett a Bolyaiban a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia a hétvégén.

Mercedes KA – BEAC 73-61 (13-12, 20-15, 25-19, 15-15)

Pontszerzők: Fehér Anna 4, Révész Boróka 21, Király Andrea 9, Fekete Adrienn 7, Bakos Blanka 10, Schlégl Odett 5, Kurtz Kamilla 12, Szabó Nóra 5.
Edző: Földi Attila.

„Csapatunk a mérkőzést kicsit görcsösen kezdte, ami azon mutatkozott meg, hogy a kidolgozott helyzeteinket is nagyon nehezen tudtuk értékesíteni, ám jó védekezésünk miatt ez sem okozott nagyobb fejfájást. Ahogy haladt előre a mérkőzés és a lányok megnyugodtak, bementek a dobások, és egyre jobb játékunknak köszönhetően növeltük az előnyünket. A végén magabiztos győzelmet arattunk egy jó rivális felett.”

Mercedes KA – DVTK 73-47 (15-17, 12-10, 38-9, 8-9)

Pontszerzők: Burján Laura 17, Király Andrea 16, Polyák Petra 5, Gaál Mercédesz 4, Bakos Blanka 10, Kakulya Réka 2, Gelányi Panna 3, Fekete Adrienn 2, Konfár Nikolett 1, Schlégl Odett 6, Szabó Nóra 3, Gyenes Réka 4.
Edző: Földi Attila.

„Álmosan, félvállról véve kezdtük el a mérkőzést. Az első negyedben nagyon gyenge védekezést produkálva hagytuk az ellenfélnek, hogy felpörögjön és uralja a meccset. Lassan kezdtünk ébredezni, de az első félidőre így is csak döntetlen állást tudtunk felmutatni. A szünetben rendeztük a sorainkat, és jóformán egy negyedet profin végigjátszva sikerült magabiztosan nyerni. A tornán ismét nagyon sokat számított, hogy tudtuk élesben gyakorolni a nemrég tanult játékainkat, védekezéseinket. Érezhető a fejlődés meccsről-meccsre, így remélhetőleg még több mérkőzést tudunk lejátszani a közeljövőben, és ezáltal felkészülni a szezonra.”

A torna további eredménye:

BEAC-DVTK 88-54

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..