kesport.hu

KNKSE: Négyből négy az eddigi mérleg

A Hódmezővásárhely sem jelentett gondot a kecskeméti női kézilabdázóknak.

Marosán György, a Kecskemét vezetőedzője: – Nagy meglepetés nem volt, ahogy azt vártuk, a szó jó értelmében kellemetlen ellenféllel álltunk szemben. Várható volt, hogy a második félidő elején nyílik majd az olló. Olyan is volt, hogy feleslegesen mutattuk meg a sansz lehetőségét, de utána megint kézben tartottuk a győzelmet, de nem féltem attól, hogy nem nyerünk. Voltak szakaszok, amelyek nem tetszettek, de alapjában véve elégedett vagyok a csapat munkájával. Azt mondtam a lányoknak a meccs előtt, hogy annak a minőségi teamnek kell eleget tennünk, amit magunknak teremtettünk. Olyan polcra tettük már a kecskeméti női kézilabdát, ami kötelez bennünket. Büszke vagyok a csapatra, nem találtunk még legyőzőre, megyünk tovább ezen az úton.

HUFBAU-AKKER Kecskeméti NKSE – Hódmezővásárhely LKC 35-24 (16-12)

A Kecskemét gólszerzői: Gulya 1, Németh 2, Kaiser 2, Varga 6, Kovács 1, Fauszt 7, Orell 1, Som 3, Szabó 12.

Kiállítások: 6, illetve 10 perc
Hétméteresek: 8/7, illetve 3/1

(kecskemetinkse.net)

Hozzászólások

  1. KecskemetiZONA

    2016. október 2. vasárnap at 14:13

    Szóval kecskeméti női kézilabda, egy klub ahol majdnem minden rendben, ismét jó csapattal büszkélkedhet. Ha az önkormányzat tartja szavát, és a megfelelő háttérrel rendelkezőt kiemelten támogatja, talán még a feljutáshoz szükséges százalékok is meglesznek. Jó lenne már egy stabil női csapat a legmagasabb osztályban. A női röplabdások nem tudtak élni a lehetőséggel, most a kézilabdázók következnek, meg kellene adni nekik a sanszot. A folyamatosan telt házas meccseket produkálók ennyit megérdemelnének.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..