kesport.hu

KESI kézilabda eredmények a hétvégéről

U9 leány

Kecskeméti Sportiskola kézilabda szakosztályának hétvégi eredményei
2016. november 19-20.

Fiú Országos Serdülő Bajnokság

KESI-KIKI SKFT 21-27 (13-16)

Csergő József edző: A vereség ellenére remek mérkőzést játszottunk az idősebb játékosokkal felálló KIKI SKFT ellen. Maximálisan elégedett voltam a csapat játékával. Kiemelkedő kapusteljesítmény, stabil védekezés, támadásban pedig sok szép megoldás jellemezte a csapat játékát. Mindenki teljes erőbedobással harcolt a pályán. Bízom benne, hogy a mérkőzésen szerzett tapasztalatok növelik a csapat önbizalmát, és ezt kamatoztatni tudjuk a gyermekbajnokság jövőheti fordulójában.

U12 fiú – Badó László Régió C csoport

Kecskeméti Sportiskola II – Lajosmizsei UKC 14 – 17
Kecskeméti Sportiskola I. – HC Szarvas 26 – 12
Szentesi FKC – Kecskeméti Sportiskola II 14 – 19
Lajosmizsei UKC – Kecskeméti Sportiskola I. 11 – 26

Vazul Zsolt edző: Első csapatunk ismét kiválóan játszott a csoport talán két legjobbja ellen. A második számú együttes a Szentes ellen aratott győzelme mellett kiélezett mérkőzést játszott a Lajosmizsei UKC ellen.

U10 fiú – Badó László Régió

GÉZENGÚZ UKC – KESI I. 7 – 15
PICK SZEGED III. – KESI I. 9 – 16

Lőtt gólok: Domonics L. 6, Karancsi Sz. 9, Márton P. 3, Mogyorós Z. 4, Pogonyi G. 10.

Szabó Gabriella edző: A betegségek miatt KESI U9-es “A” csapatunk csere nélkül játszotta végig mindkét mérkőzését. A fiúk a remek kapusteljesítmény mellett mind támadásban, mind védekezésben az egész meccsen összeszedetten szép csapatmunkával zsebelték be a megérdemelt győzelmet.

KESI II. – PICK SZEGED II. 9 – 15
KESI II. – PICK SZEGED I. 9 – 22

Lőtt gólok: Szabó G. 9, Szász B. 4, Turák L. 5.

Szabó Gabriella edző: A betegségek miatt KESI U9-es “B” csapatunknál kicsit rosszabb volt a helyzet, mivel a srácoknak mindkét meccsüket emberhátrányban kellett végigjátszani. A fiúk egy percre sem ijedtek meg, és végig küzdötték mindkét mérkőzést. Szép támadások, néha kissé foghíjas védekezés, remek kapusteljesítmény jellemezte a játékot, ami párosult egy hihetetlen nagy küzdeni akarással. Úgy gondolom, hogy ez a két vereség az ő esetükben két óriási győzelemmel ért fel a PICK két legerősebb csapata ellen.

U11 leány – Badó László Régió B csoport

Kecskeméti Sportiskola –KIKI Sport 35-1
Kecskeméti Sportiskola – Bácsbokod NKSE 35-13

U9 leány szivacskézilabda – Badó László Régió

KNKSE I. – KESI 4-20,
KESI – KNKSE II: 17-6

Keserű Szilvia edző: – U9-es csapatunk két győzelmet szerzett a hétvégén. A lányok magabiztosan nyertek mindkét meccsen. Az első mérkőzésen jól játszottunk, a 2. mérkőzésen sokat hibáztunk, sok helyzetet hagytunk ki. Elsődleges feladatom, hogy mindenkinek tudjak játéklehetőséget biztosítani. A kezdőknek nagyobb bátorságra lenne szükségük. Bízom benne, hogy ezek a sikerélmények meghozzák a várva-várt eredményt, és még magabiztosabbak lesznek tanítványaim.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..