kesport.hu

Kiválóan helytálltak a KESI-s kézisek

U12 fiú – Badó László Régió ‘C’ csoport

Kecskeméti Sportiskola I. – Tigrisek Csongrádi UKE 25 – 16
Kecskeméti Sportiskola II. – KIKI SKFT 28 – 15
Szentesi FKC – Kecskeméti Sportiskola I. 5 – 41
Tigrisek Csongrádi UKE – Kecskeméti Sportiskola II. 21 – 19

Vazul Zsolt edző: Első csapatunk ismét magabiztosan játszott a csoport egyik legjobbja ellen, és továbbra is veretlenül vezeti a csoportot. A második számú együttes a KIKI Sport ellen aratott győzelme mellett kiváló mérkőzésen, csak az utolsó pillanatban kapott ki a csoport másodiktól.

U9 fiú – Badó László Régió

KESI I. – Tiszakécske VSE 33-0
KESI I. – Békés-Drén KC 8-11

Szabó Gabriella edző: Két remek meccsen van túl KESI U9-es “A” csapatunk. Az első mérkőzést szép megoldások, és kiváló taktikai munka jellemezte a Tiszakécske ellen. A második első félidejében még vezetett csapatunk, de a második félidőben a mentális fáradtság felülkerekedett a srácokon, aminek következtében a mérkőzést 3 gólos hátránnyal zártuk. Ennek ellenére nagyon büszke vagyok a srácokra, mert nagyon szép összjátékkal megmutatták, hogy kis csapatunk az erős ellenfeleknek is fel tudja adni a leckét.

KESI II. – HC Szarvas I. 8-13
KESI II. – HC Szarvas II. 13-7

Szabó Gabriella edző: KESI U9-es “B” csapatunkat ugyanúgy, mint a legutóbbi meccseken, most is mérhetetlen nagy küzdelem és helytállás jellemezte. Az első meccsen még kissé fáradtan és szétszórtan játszottak a Szarvas ellen, de a második mérkőzésre felszívták magukat, és visszavágtak az első meccsen elszenvedett vereségért. Azt gondolom, hogy az az összetartás és csapatmunka ami jellemzi őket, a jövőben kamatostul meg fog térülni, ha továbbra is így játszanak majd.

U11 leány – Badó László Régió ‘B’ csoport

Kecskeméti NKSE – Kecskeméti Sportiskola 11 – 24
Fekete István SE Lajosmizse – Kecskeméti Sportiskola 4 – 29

U9 leány szivacskézilabda – Badó László Régió

Kiskőrösi NKSZSE – Kecskeméti Sportiskola 6 – 13
Kisteleki KK – Kecskeméti Sportiskola 7 – 14

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..