kesport.hu

Ismét országos döntőben a Katona Gimnázium leány röplabdázói

Az elmúlt négy évben két első és egy harmadik hely adatott meg a Katona Gimnázium leány csapatai számára a röplabda Diákolimpiák országos döntőin, plusz egy középiskolás Világjátékokon való szereplés.

Vajon milyen lesz ez az év? Kiss Gréta, az ifjúsági válogatott és a csapat vezére leérettségizett és azóta a fővárosban játszik. Ez bizony nagy érvágás, de a lányok bebizonyították, hogy odaadó csapatmunkával ebben az évben is helyük van a legjobbak között. A hét közepén megrendezett országos elődöntő 1. helyével bejutottak a február 3-5. között, Nyíregyházán rendezendő országos döntőbe.

A sorsolás szeszélye folytán már elődöntőben a kiváló erőt képviselő Nyíregyháza volt az ellenfelük. Hihetetlen szoros csatában sikerült a győzelmet kicsikarni. A döntőben már könnyebb dolguk volt a másik ágról érkező Szeged ellen. Ez az első hely azt jelenti, hogy sorozatban hatodik éve döntősök a Katona József Gimnzium leány röplabdázói!

A csapat tagjai: Kökény Nóra, Kökény Petra, Mészöly Lilla, Molnár Léda, Szabó Laura, Hegedűs Anna, Jávorka Adél, Mikulás Vivienn, Juhász Karolina.
Edzők: Sándorné Kormos Edit és Karagics Mátyás.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..