kesport.hu

Sérülések nehezítették az évet a KKC-nál

Nagyon fiatal kerettel, ám annál nagyobb elszántsággal vívják meccseiket a Kecskeméti KC csapatai. Ifjabb Tóth Viktort kértük meg, hogy értékelje az évüket.

“Gereben Lívia NB I-be való igazolávával sok pont távozott Kecskemétről, ám itt volt az esély a fiatalok számára, hogy a helyébe lépjenek. A kitűzött célunk az év elején 5-8. hely megszerzése volt a felnőtt bajnokságban, ehhez maximálisan tudtuk is tartani magunkat. Az alapozásunk kiválóan sikerült, nagyon jó állapotban várhattuk a bajnoki rajtot. Az első meccseinket meg is nyertük, jól összeállt a csapat, ami bizakodásra adhatott okot. Eztán elért minket egy sérüléshullám, amely következtében több meghatározó játékos esett ki, és ez az eredményekben is megmutatkozott. Úgy gondolom, hogy reális a jelenlegi 6. helyezésünk féltávnál. A társaság remek szellemben dolgozik, küzdenek, hajtanak, a fiatalok is kiveszik a részüket a munkából. A junioroknál sikerült a kiemelt bajnokságban maradni, ami nagy fegyvertény. Szeretnénk idén is az országos döntőbe kerülni. Bízom benne, hogy elkerülnek bennünket 2017-ben a sérülések, és akkor a felnőtteknél és a junioroknál is elérjük céljainkat. Boldog új évet kívánok minden sportbarátnak!”

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..