kesport.hu

Nyerj iPhonet, iPadet, vagy egy wellness hétvégét!

Az “Év Sportmédiája” díjjal kitüntetett kesport.hu most nagyszabású nyereményjátékot hirdet!

Fiatal újságírókkal, televíziósokkal, bloggerekkel, kiváló sportosokkal gyarapodott a kesport.hu csapata – nem véletlenül. Nagyszabású terveink vannak, amit február közepétől olvasóink és nézőink (!) is tapasztalni fognak. 2016-ban kiemelkedő olvasottsággal bírt portálunk, a célunk, hogy még több hírt, információt, képes beszámolót, videós tartalmat tegyünk közzé; ujjunkat a történések pulzusán tartva. 

★★★★★A készülődés jegyében játékot hirdetünk: a Malom Központ forgóajtója előtt keressétek a kesport matricát, készítsetek egy selfiet úgy, hogy a kesport.hu felirat is a képen legyen. Lájkoljátok a kesport facebook-oldalát és komment formájában töltsétek fel az elkészült remekműveket a borítókép alá! Három nagyszerű nyereményt sorsolunk ki a játék végén a beküldők között, március 10-én pénteken!★★★★★

– 1 db iPhone 7 jet black telefont,
– 1 db iPad Air táblagépet,
– 1 db kétszemélyes wellnesshétvégét, amit nyertesünk a mátraszentistváni Montem vendégházban tölthet el partnerével!

Szelfire és kesport.hu-ra fel!

Hozzászólások

  1. KecskemetiZONA

    2017. január 26. csütörtök at 13:07

    A kellemetlenségek elkerülése végett, Kecskemét “Év Sportmédiája” díjról van szó. Izgatottan várom február közepét. Korábban jó próbálkozásnak tartottam, hogy a kesport más médiákkal kapcsolatot tartott, ezt az ötletet kellene országos médiumokra kiterjeszteni, miáltal a portálon megjelenő anyagok széles körben olvasottak lehetnek. Azzal az olvasóbázissal már lehet kezdeni valamit. A neuralgikus pont a megfelelő háttér megteremtése, mert a sikerekkel egy időben felbukkannak az irigyek, a konkurencia nem ismer kegyelmet. Mint ahogy a Kecskeméti ZÓNA esetében is történt. Pedig ott az alapítók között sportklubok is szerepeltek, aztán profi főszerkesztővel, lelkes menedzsmenttel beindult a gépezet, helyi hírek, sport cikkek, rádió, tv műsorgyártás, vásárlási szándék felsőbb szintről, aztán politikai ügyet kreálva beütött a krach. Úgyhogy jó lesz mindenre odafigyelni.

    Sok sikert a kitüntetettnek, elkerülni a buktatókat.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás