kesport.hu

Egy hónap után újra hazai pályán a KTE-Duna Aszfalt

Visszavágna és utolérné a Szedeákot a Kecskemét. Igazi délszláv csatára van kilátás.

A 16. fordulóban, Kecskeméten két hasonló erősségű csapat fog találkozni szerdán 18 órától. A 7 győzelemmel álló Kecskemét látja vendégül a 8 győzelmet begyűjtő Szegedet. A bajnokság első felében a szegedieknek sikerült legyőzniük a KTE-t, most Forray Gábor csapata arra készül, hogy visszavág a Szedeáknak.

Forray Gábor, a Kecskemét vezetőedzője: Nagyon fontos lesz a találkozó, mert a Szeged az egyik közvetlen riválisunk. Mindenképpen meg szeretnénk nyerni ezt a mérkőzést. Ez nem lesz könnyű feladat, mert a szegediek jó formában vannak, ráadásul az utóbbi időben idegenben is komoly eredményeket értek el. Tele vannak rutinos, tapasztalt játékosokkal, akik szó szerint játsszák a kosárlabdát. Az alapjátékaik mellett jól olvassák a különböző szituációkat, azokat jól passzolják meg. A kulcsa az lehet a mérkőzésnek, hogy mennyire tudunk agresszívan és keményen védekezni, támadásban pedig mennyire játszunk kollektíven. Molnár Márton játéka továbbra is kérdéses sérülése miatt.

Nikola Lazics, a Szeged vezetőedzője: Ez egy teljesen más mérkőzés lesz, mint a hazai, amit korábban megnyertünk. A Kecskemét is egyre jobban játszik azóta, ráadásul idegenben is nyertek, Pakson és a Vasas ellen is. A csapatuk már évek óta együtt van, ami nagy előnyt jelent számukra. A magyar játékosaik és a légiósaik is nagyon jól ismerik egymást, és az új irányítójuk, Djukanovics érkezésével még jobbak lettek. Sokkal jobb a játékuk, amióta ő irányítja a csapatot. Mi megnyertük az utolsó mérkőzésünket, de már akkor is csak nyolc játékost tudtam használni. Továbbra is nehéz a helyzetünk, mert Juhos Levente biztosan nem játszhat sérülése miatt, valamint Bán Tibor sem bevethető még. Az edzéseket is nehéz volt megoldani az elmúlt időszakban. Teher nélkül utazunk Kecskemétre, szeretnénk egy jó eredményt elérni.

(bb1.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..