kesport.hu

Gólzáporos edzőmeccsen győzött a KTE-Kisokos

Az NB I-ben szereplő Balatonfüred fiataljait fogadta kedden kora este a kecskeméti férfi kézilabdacsapat edzőmeccsen hazai környezetben.

Álmos ritmusban kezdődött a találkozó, a KTE-Kisokos hamar magához ragadta a kezdeményezést és uralta a meccset. Több góllal ellépett a vendégektől, akik azonban harcosan tartották magukat és próbára tették az egyébként jó napot kifogó Zaklajda kapust. Ocsovai mester bátran forgatta csapatát és elszántan gyakoroltatta a nyitott védekezést, ami láthatóan egyre stabilabban megy a hazai alakulatnak. A félidő végére a hírös városi gárda kicsit elkényelmesedett, talán féllábbal már az öltözőben volt, a Füred így villámgyorsan berámolt három gólt és kishíján döntetlenre mentette a játékrészt (16-15).

A második felvonásban is a védekezést, elsősorban a hatosfalat gyakorolta a Kecskemét, a támadás azonban időnként akadozott, így jelentős előnyt nem tudott kiharcolni a KTE, igaz, a vezetést egy pillanatra sem adta át a Veszprém megyei alakulatnak. A meccs vége kísértetiesen hasonlított az első félidő finisére: a Kisokosok hamar gondolták úgy, hogy zsebben van a győzelem; az energikus balatonfürediek így gyors lerohanásokkal tették szorosabbá a végeredményt (32-30).

– Először is gratulálok a csapatnak a győzelemhez, ám ez a meccs kicsit más volt azért, mint a Békés elleni – mondta a meccset követően Ocsovai Zsolt, a KTE-Kisokos vezetőedzője. – Hiányoltam a harciasságot, ennek persze az is lehet az oka, hogy már tudták előzetesen, hogy a fiataljaival érkezik a Balatonfüred. Természetesen rávilágítottam arra, hogy ez nem feltétlenül lesz sétagalopp, és ez be is igazolódott. Ugyan uraltuk a meccset, de voltak olyan visszatérő hibák, amelyekre a jövőben oda kell figyelnünk.

KTE-Kisokos – Balatonfüred U23: 32-30 (16-15)
felkészülési mérkőzés

Kecskemét gsz.: Bencsik 1, Bujdosó 3, Csuzi 1, Éliás 6, Horváth A. 4, Horváth V. 3, Kátai 7, Miss 7.

A KTE-Kisokos csütörtökön 18:30-tól a Csurgó U23-as gárdáját fogadja a Messziben, és ezzel a felnőttek számára véget is ér a felkészülési meccsek sorozata.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..