kesport.hu

Nyáron birtokba vehetik az új sportkomplexumot

Bemutatták szerdán délután a sajtó munkatársainak, hol tart jelenleg a régi uszoda átalakítása. A multifunkcionális sportcsarnok kialakításának második üteme tavaly decemberben fejeződött be, rövidesen pedig megkezdik az építkezés leglátványosabb szakaszát, a burkolást. A teljes felújítás és eszközbeszerzés várhatóan nyár elejére fejeződik be, így ősszel már akár itt tarthatja meg az évnyitóját a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia.

2 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2017. február 2. csütörtök at 14:46

  Kecskeméten fordított piramist építenek, előbb jön a tömegesítés, majd talán kapcsolódik a létesítményhelyzet javítása. A kosarasok kivételek, náluk a fejlesztések összhangban haladnak. Az a jövő zenéje, hogy a három variáció közül:

  – kormányzati döntés, előbb pálya, csarnok, uszoda építés, majd azok “élettel” megtöltése

  – kecskeméti variáció, tömegek, majd a megfelelő minőségű edzéshelyek biztosítása

  – Béres Tímea koncepció, párhuzamos fejlesztések,

  melyik vezet eredményre.

  Engem nagyon megfog, amit az utóbbi időkben a kecskeméti kluboknál tapasztalok, különböző akciókkal igazodnak a városi sportkoncepcióhoz, ami nagy tömegek mozgatásával jár. Azonban azt sem hallgathatom el, ma ott tartunk, leesik néhány szem hó, és a kiemelt labdarúgó akadémiai képzés nyomban befuccsol, mert még az egy szem műfüves is használhatatlanná válik. Nem lehetne legalább egy “multifunkcionális” fedett focipályát építeni? Ha már Tiszakécske meg tudja valósítani, talán gazdagnak mondott városunknak is menne. A költség egyszer megtérülne, Kécskére már örömmel járnak csapatok edzőtáborozni. Igaz, ott a közelmúltban a meleg vizes medence mellé szálloda is épült. Mi az atlétikai stadion építésével meg két labdarúgó pályát is elvesztünk. A stadion állítólag tabu, ki van adva, húsz körüli csapatnak marad a műfű és a kettes. Jöhet a varázsló, aki ezt a felületet, napi bontásban szétosztja.

 2. Pingback: A Partizan Belgráddal kötött megállapodást a Mercedes-KA – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..