kesport.hu

Kapott gól nélkül hoznák le a Vác elleni derbit

A Scoregoal Kecskeméti Futsal Club az előző héten nem lépett pályára bajnoki találkozón, a szokásos heti két edzéssel készültek a február 13-ai, Vác elleni debire.

Legutóbbi két bajnoki összecsapását megnyerte a kecskeméti alakulat, így a dobogóról várhatják az 5. helyezett Vác együttesét. Az őszi találkozón 4-0-ra tudtak nyerni Móra Viktorék, ezzel az eredménnyel most is elégedettek lennének.

– Sokaknak elkezdődött már az alapozás a nagypályás bajnokságokra, de ez nem befolyásolta felkészülésünket, tudtunk koncentrálni a Vác elleni meccsre – mondta el megkeresésünkre Móra Viktor. – A védekezésünket csiszolgattuk, hiszen ott mindig van mit gyakorolni. Személy szerint győzelmet várok, és lehetőleg úgy kivívni azt, hogy nem kapunk gólt. Természetesen szeretném én is kivenni a részem a sikerből, próbálom a legjobb formámat nyújtani majd hétfőn. A váciak két játékossal erősödtek a télen, de mi nekünk csak a saját játékunkkal szabad foglalkoznunk, és akkor nem lehet baj. Várjuk szurkolóinkat nagy szeretettel a Messzi István sportcsarnokba, a Csömör ellen varázslatos hangulatot teremtettek, erre lesz szükségünk most is!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás