kesport.hu

Rohanós meccsen mentett pontot a Scoregoal – videóval

A megszokottól több hibával játszottak a kecskeméti futsalosok a Vác ellen, amit a rutinos vendégek ki is használtak. Dobosi Zsolt mesterhármasig jutott, ám ez sem volt elég a három pont megszerzéséhez.

Az 5. helyezett váci alakulat rutinos játékosokkal érkeztek a Kecskemétre, Weisz Tamás személyében korábban a KTE-ben is megfordult labdarúgót láthattunk hétfőn este a Messzi István sportcsarnokban. Ott volt még Vén Gábor is, aki kétszáznál is több NB I-es meccset tudhat a háta mögött.

A találkozó kiváló iramban kezdődött, és nem finomkodtak túl sokat egymással a felek, rögtön egymásnak estek. A rohanásból előbb a váciak jöttek ki jól, Weisz villant meg a 3. percben, erre Dobosi tudott válaszolni hét minutummal később, 1-1. Sokáig azonban nem örülhetett a szépszámú hazai közönség, hiszen Vén is kihasználta az előtte adódó lehetőséget, és vezetéshez juttatta a vendégeket, 1-2. A félidő lefújása előtt négy perccel Kovács József a bal szélről vállalkozott bátran, és bivalyerős lökete a rövidben landolt, így 2-2-es döntetlennel fordulhattak a csapatok.

A második felvonás legelején a Kecskemét dominált, Dobosi kiválóan szedett le egy ívelést, majd egy kényszerítőt követően ő maga talált be, ekkor vezetett először a Scoregoal a mérkőzésen, 3-2. A lendületet azonban megtörték a vendégek, Krasnyánszki használt ki egy védelmi megingást, és rögtön újra egál állt a táblán. A váci kapuban kiváló napot fogott ki Bohony, aki rendre mutatta be a bravúrokat, idegőrlő pillanatokat szerezve a Scoregoal szimpatizánsok számára. A kihagyott helyzetek aztán megbosszulták magukat, és Zalaegerszegi büntetett a 35. percben, 3-4. A végjátékban mindent megtettek a hírös városiak, hogy pontot szerezzenek, és ezt egy Gyenes kidobás után Dobosi révén sikerült is megtenni. A létszámfölényes szituációból a kapujába visszatartó Bohonyt sikerült megelőznie a kecskeméti támadónak fejjel, 4-4.

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – Váci FSE 4-4 (2-2)
férfi futsal NB II. közép-keleti csoport, 20. forduló
Messzi István sportcsarnok

Kecskemét gsz.: Dobosi 3, Kovács J. 1.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás