kesport.hu

Betegségek és sérülések hátráltatták az utánpótlás kéziseket

Eredmények

Leány U10

Kecskeméti Sportiskola – Szeged KKSE I. 5 – 17
Kecskeméti Sportiskola – Tisza Volán SC Zsombó 19 – 7

Edző: Keserü Szilvia

Leány U13 (Badó László régió felsőházi rájátszás)

Kecskeméti Sportiskola – Szeged KKSE 17 – 17
gsz.: Pécsi 10, Iványi 4, Nagy, Csorba, Molnár 1-1.

Lajosmizsei UKC – Kecskeméti Sportiskola 16 – 21
gsz.:Pécsi 7, Nagy 6, Csorba 5, Molnár 3.

Korsós Miklós edzői értékelése: U13-as lányaink megkezdték szereplésüket a felsőházban. Nagyon sok hiányzóval, betegséggel küzdő csapatunk tartalékosan vágott neki az első fordulónak. A másik csoport első helyezettjével kezdtünk. A jó védekezésnek köszönhetően döntetlennel zárult a mérkőzés. Érdekesség, hogy egy gólunkat a játékvezetők elvettek, arra hivatkozva, hogy mellé ment, pedig mind két csapat már a középkezdéshez készült. Második mérkőzésünket már álmosan kezdtük, de így is magabiztosan nyertünk.

Fiú U10

Kecskeméti Sportiskola – Kiskunfélegyházi HTK 29 – 6
Orosházi FKSE – Kecskeméti Sportiskola 23 – 18

gsz.: Héjjas 13, Borsos 13, Tóth 10, Pogonyi 8, Márton 2, Donát 1.

Szabó Gabriella edzői értékelése: Február 12-én a Messzi István Sportcsarnokban lépett pályára U10-es kézilabdacsapatunk. Mindkét mérkőzés során nagyon szépen játszottak a fiúk. Szemmel látható volt, hogy a támadójátékunk jelentősen feljavult, de sajnos a védekezésünkből hiányzott két főszereplő sérülés és betegség miatt, ami a kapott gólok számában is megmutatkozott. Remélhetőleg hamarosan felépül az összes játékosunk és ismét teljes csapattal léphetünk majd pályára.

Fiú U13 (U14 korosztály, Badó László régió)

Lajosmizsei UKC – Kecskeméti Sportiskola 23 – 18
Kecskeméti Sportiskola – Pick Szeged I. 16 – 30

Tarjányi Tamás edzői értékelése: A tavaszi szezonkezdésünk nem sikerült jól. Sajnos az előző négy hétben váltásban volt beteg a csapat fele, így sem létszámban, sem erőnlétben nem voltunk a topon. Továbbá az első meccs elején két játékosom szerzett sérülést. Nem így terveztük a fiúkkal, csalódottak vagyunk, mert támadásban sok helyzetet hagytunk ki, védekezésben pedig agilisebb magatartásra lett volna szükségünk. A mutatott játék nem tükrözte a valós tudást. Kiemelem Lenti Zsombor támadómunkáját, és Péter Dominikot, aki egyedül védte végig a fordulót.

Fiú U14 (I. osztály Kelet felsőházi rájátszás)

Kecskeméti Sportiskola – Budapesti Honvéd SE 18 – 25
Gyömrő VSK – Kecskeméti Sportiskola 26 – 22

Csergő József edzői értékelése: Sajnos mind a két mérkőzésünkről vesztesként távoztunk. A csapat gyenge mentális erőről tett tanúbizonyságot. Sok hibával, kevés hittel, gyenge koncentrációs szinttel játszottunk. Egy-két játékostól eltekintve mindenki tudása alatt teljesített. Ezeken a mérkőzéseken már az ország 16 legjobb csapata szerepel. Csak akkor van esélyünk a győzelemre, ha a csapat minden játékosa maximális tudását adja a pályán. Ez most nem sikerült. A következő fordulóig az lesz a közös feladatunk, hogy ezen pozitív irányba változtassunk.

KTE-Kecskeméti Sportiskola (Serdülő bajnokság, G-csoport)

KTE-Kecskeméti Sportiskola – Mizse KC 37 – 13
Törökszentmiklósi KE – KTE-Kecskeméti Sportiskola 19-19

Edzők: Apró Ferenc, Zag László

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..