kesport.hu

Egyre bizarrabb stadion-keringő van kibontakozóban

Újpesten, vagy Kecskeméten rendezhetik meg a Vasas-Haladást.

Korántsem biztos még, hogy szombaton a Szusza Ferenc Stadionban meg lehet rendezni a Vasas-Haladás bajnoki mérkőzést. Sok egyéb mellett egyelőre a pálya talaja sem alkalmas a játékra. Tegnap biztonságtechnikai ellenőrzést tartottak az illetékesek, amely jóval tovább tartott, mint az ilyen esetekben lenni szokott.
 
Ahogyan azt az nb1.hu jelezte: „a sportlétesítmények biztonságtechnikai ellenőrzéséről a hatályos sporttörvény rendelkezik, és előírja, hogy mások mellett a rendőrség, a tűzoltóság, az ÁNTSZ, valamint a katasztrófavédelem képviselőjének is jelen kell lennie a pályabejáráson. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) csupán a szemle után indíthatja el az engedélyeztetési eljárást, amely során megállapítja, hogy a stadion alkalmas-e élvonalbeli labdarúgómérkőzések megrendezésére, vagy sem.”
 
Az üggyel kapcsolatban Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője a következő tájékoztatást adta: „a hatósági bejárás során jegyzőkönyv készül, majd az MLSZ lefolytatja az eljárást. Ha a hatóságok részéről mindenki mindent rendben talál, semmi sem múlik majd a szövetségen.”
 
Ez azt jelenti, hogy pénteken lesz még egy újabb ellenőrzés, akkor dől majd el, hogy az angyalföldiek Újpesten mérkőzhetnek-e meg a szombathelyiekkel. Ha nem kapnak zöld jelzést a felek, akkor az nb1.hu információi szerint Kecskeméten lesz a találkozó. 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás