kesport.hu

Nyolcat vertek a Szabadszállásnak Bozsikék

Márton Tibor csapata szerda este a szintén megye II-es Szabadszállást fogadta, és ismét magabiztosan nyerték meg edzőmeccsüket, annak ellenére is, hogy alapembereket nélkülöztek. Bozsik Máté ezúttal 4 góllal vette ki a részét a sikerből, csereként pedig egy új igazolás is bemutatkozott Terecskei József személyében.

A KLC-KTE SI-nél kialakult a tavaszi keret, a távozók oldalán egyedül Borbély Krisztián neve olvasható (Törtelen folytatja), kapus posztra azonban ketten is érkeztek pótlására. Visszatért Kecskemétre a fiatal Vimpek Balázs, aki a Mercedes-KLA növendéke volt korábban, nyáron viszont Kalocsára igazolt, ahol a megye I-es ifiben és felnőtt csapatban is játszott. Szintén kapus a rutinos Horváth Zoltán, aki korábban a KTE kapusedzője volt 2 évig Bekő Balázs mellett, jelenleg pedig az amatőr szakág kapusaival dolgozik, ő hosszú éveket töltött játékosként az NBII-ben is. A hajrában jött egy középpályás is, aki nem más, mint a Helvéciáról érkező Terecskei József, aki éppen most mutatkozott be. Az utánpótlásból Kenderes Milán és Szántó Krisztián játékára biztosan számít Márton Tibor, de lehetnek még követőik a tavasz folyamán.

Márton Tibor: Megint nagyon odatette magát a csapat, a csípős hidegben is sok helyzetet dolgoztunk ki, szép gólokat szereztünk. Ezúttal a labdatartáson, a sokpasszos játékon volt a hangsúly. Fizikálisan kitűnően felkészültünk a bajnokságra.

KLC-KTE SI – Szabadszállás 8-0
Edzőmeccs, Széktói műfű

KLC-KTE SI: Vimpek – Nagy, Keresztes, Garaci, Szántó – Dinnyés, Kelő, Kenderes, Zsoldos – Péntek, Bozsik.
Csere: Csőke, Apró, Terecskei

Gól: Bozsik 4, Péntek 2, Csőke 2.

A megye II-es csapat szombaton az Ócsát fogadja a Széktói műfüves pályáján, az eredetileg kiírt időpont azonban megváltozott, a találkozó 17 órakor kezdődik.

Hozzászólások

 1. KecskemetiZONA

  2017. február 17. péntek at 11:33

  Bozsikék nyolcat vertek, viszont a találkozó előtt a mesterre, Márton Tiborra és a magyar edzői karra tízet számoltak. Tibi is résztvevője volt annak a Gödöllőre meghirdetett, hétszáz főben maximált szakmai konferenciának, melyen a társaság fokozott izgalommal várta az MLSZ új edzőképzésért felelős igazgató, Daniel Jörg bemutatkozását. Sajnos a nagy találkozás a főnök érkezése hiányában elmaradt. Aki csak a személye miatt ült fel a lelátóra, rövid időn belül távozott.

  Pedig volt mit hallgatni, helyettese, az ismert szakember, Sisa Tibor kiváló prezentációval szolgált. Nem akarom nyújtani a rétes tésztát: akit bármilyen formában érdekel a szakma, életében legalább egyszer egy Sisa előadást végig kell hallgatnia. Mondandója végén úgy álltam fel a székből, hogy nem is fociedző hanem pszichológus akarok lenni, ugyanis éppen e tárgyban kápráztatta el a nagyérdeműt. Részletek majd később.

  Annyit azonban már most érdemes megemlíteni, a beígértek szerint az edzőképzésben résztvevőkre kellemes napok várnak, nem lesz mutyi. El kell menni a felvételire, a delikvens tudását felmérik, és aszerint döntenek. Az ügyeskedési taktikát félre kell tenni, TANULNI KELL!-állítja Sisa Tibor, az edzőképzés igazgató helyettese.

  Az összefogás szükségességét is érdekes szövegkörnyezetbe csomagolta, de már tényleg nem koptatom tovább a billentyűzetet, talán ennyit még sikerül nyugodtan végigolvasni. A többit majd későbbi irományaimba beágyazom.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.