kesport.hu

Régiós összetartást rendeztek az U12-es kosárlabdázóknál

A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia a Bács-Kiskun Megyei Kosárlabda Szövetséggel és a szomszédos sportszervezetekkel együttműködve második alkalommal rendezte meg az U12-es régiós összetartást a Messzi István Sportcsarnokban.

Kégel Tamás vezetőedző köszöntőjét követően a tehetséges kosárlabdázóknak Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány tartott technikai jellegű edzést. A fő téma az átadások technikai-taktikai kivitelezése volt, de ízelítőt kaptak a fiatalok Öveges Nóra speciális erőnléti munkájából is és természetesen a játék sem maradthatott el. A mérkőzéseket Király László és ifj. Kégel Tamás vezette.

Bogárdi János, a Bács-Kiskun Megyei Kosárlabda Szövetség részéről elmondta, hogy nagyon hasznosnak tartja a kezdeményezést, és örül, hogy a sportszervezetek – Kecskemét, Baja, Kunszentmiklós, Nagykőrös, Kiskunfélegyháza – összefogtak a szakma, és a gyerekek fejlődése érdekében.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..