kesport.hu

Kölyökliga: Egy győzelem és két döntetlen Jászberényben

A második tavaszi fordulóját rendezték az U12-es Kölyökligának, amelyen Kovács Tamás csapata egy győzelem mellett, kétszer döntetlent játszott.

“A házigazdákkal kezdtünk, a mérkőzés elején támadólag léptünk fel, de kapura nem voltunk veszélyesek. Ellenfelünk első ellentámadásából gólt szerzett, majd ezután a játék lassítására, tördelésére törekedett. Mezőnyfölényünket azonban siker koronázta, két gólt szerezve megfordítottuk az eredményt, de a végén egy védelmi bizonytalanságból ismét gólt kaptunk, így döntetlen lett a vége. A jó erőkből álló Vasas Kubala Akadémia ellen nagyon szervezetten játszottunk, az ellenfél mezőnyfölényt harcolt ki, de ellentámadásaink sok veszélyt hordoztak magukban. A Vasas távoli lövésekből három kapufáig, mi viszont egy kapufa mellett három hatalmas ziccerig jutottunk és annak ellenére, hogy nem született gól, élvezetes mérkőzést játszottunk. Ebben a döntetlenben sok munka, koncentráció és szervezettség volt, amiért dicséret illeti a srácokat. Az eddigi listavezető Vác ellen zártunk, ahol a mérkőzés túlnyomó részében mi domináltunk, az első félidőben kétgólos vezetéshez is jutottunk. A második játékrészben sem változott a játék képe, gól viszont mindkét oldalon született, de a különbség maradt a két csapat között. Összességében az első mérkőzéssel kapcsolatban van némi hiányérzetem, ahol nem volt folyamatos a játékunk, védekezésben bizonytalankodtunk, a másik két találkozón viszont visszaláttam azt, amit kértem a fiúktól. Ez a jövőre nézve is bíztató!”

A Mercedes-KLA kerete:

Csonka Norbert, Csikós Bence, Hábenczius Tamás, Kriss Máté, Halasi Máté, Gondi Károly, Huszka Péter, Kajtár Mátyás, Veréb Dániel, László Tamás, Ludvigh Zalán, Szabó Hunor, Jónás Márk, Banó Milán, Geiger Ábel.

Eredmények:

Jászberény FC – MKLA 2-2 (Gól: László T. 2)

Vasas KA – MKLA 0-0

Váci FC – MKLA 1-3 (Gól: Gondi K., Kajtár M., Huszka P.)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..