kesport.hu

BikeSafe program és robotika a pénteki Éjszakai Forgatagon

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér újra Éjszakai Forgatagot rendez április 28-án! Mégpedig nem is akármilyet, a Pallasz Athéné Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Karával együttműködve megújul a programsorozat.  Ezentúl megjelenik a rendezvényen a modern technológia, informatika és robotika, ezzel is színesítve minden hónap utolsó péntek estéjét!

19 órától Kesjár Attila tart bemutatót a BikeSafe programról, mellyel kerékpárjainkat tudhatjuk nagyobb biztonságban, és nem kell hozzá más, csak néhány kattintás egy online felületen. Őt követően Rajtár András, a kecskeméti egyetem hallgatója kalauzolja el az érdeklődőket a modern technológia világába, segítségével interaktív előadáson keresztül ismerhetjük meg a mobiltelefonos alkalmazásokat.

20 órától megkezdődnek a csocsó, darts és asztalitenisz versenyek, ahol kortól és nemtől függetlenül bárki megküzdhet az érmekért.

A rendezvény teljes ideje alatt ingyenes büfé üzemel.

Helyszín: 6000 Kecskemét, Széchenyi sétány 11.

Időpont: 2017. április 28. 19:00 – 24:00

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..