kesport.hu

A bajnoki arany a tét szombaton a KNKSE-nek

A bajnokság szempontjából sorsdöntő mérkőzés következik a női kézilabdázók számára. Amennyiben a fennmaradó két mérkőzésből egy meccset nyernek, végképp eldől a 2016/2017-es szezon, és első helyen végez a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE, ezzel jogosultságot szerezve az első osztályban való szereplésre.

“Rendkívül nehéz és hosszú utat tettünk meg eddig, itt állunk álmaink megvalósulásának kapujában. Hátralevő két mérkőzésen szerezhető 4 pontból kettőt kell begyűjtenünk, amit már a hétvégén megszeretnénk tenni. Rendkívül komoly feladat vár ránk, egy kiváló csapat látogat hozzánk. A Balmazújváros a tavaszi szezon 11 mérkőzéséből 9-et megnyert, akárcsak mi. Elképesztő pozitív érzelmek vannak bennünk, ezt kivisszük a pályára szombaton is. Csodálatos emberek a játékosaink, a stábunk, a szurkolóink, biztos vagyok benne, hogy szombaton együtt sikerül legyőzzük az újabb akadályt! Újra kérek minden szurkolónkat, jöjjön ki szombaton és tegyük valósággá álmunkat, amiért mi egész évben dolgoztunk, a kecskeméti sportbarátok pedig hosszú-hosszú évek óta várnak!”

A mérkőzés kezdődobását Pataky Attila, az Edda Művek frontembere végzi majd el, aki már többször is meglepte a KNKSE-t, a lányok és a szakmai stáb nagy kedvence. A mérkőzésre kilátogató szurkolók részére egy számmal is kedveskedik majd.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..